Топ-3 міцних уживаних кросовери з відмінною економією пального

Сьогодні,   19:00    653


Топ-3 міцних уживаних кросовери з відмінною економією пального

Надійний і водночас економічний автомобіль – це те, що хоче більшість людей, які купують машину. Багато хто вважає, що знайти такі авто неможливо, але, як виявилося, вони існують. Список із трьох міцних кросоверів із видатною паливною економічністю назвав портал «Motorbiscuit».

Honda CR-V Hybrid

Автомобіль, що поєднує в собі 2-літровий 4-циліндровий двигун з двома електричними двигунами і акумулятором. Максимальна віддача цієї зв’язки дорівнює 212 кінських сил.

Останні новини:  В Україні каркатимуть за ремонт і миття автомобіля на вулиці: названо деталі та розміри штрафів

Гібридний CR-V має оцінку надійності в 4,6-балу з 5 можливих, що є вражаючим результатом. Паралельно з цим машина витрачає в середньому 5,9-літра бензину на 100 км на шосе та 6,7-літра у місті.

Hyundai Santa Fe Hybrid

Кросовер, що комплектується 1,6-літровим 4-циліндровим бензиновим агрегатом з турбонаддувом, що працює в парі з двома електромоторами.

Корейський «паркетник» має потужність 226 кінських сил, йде по п’ятах за надійністю за CR-V (4,5 бала з 5) і відрізняється відмінною економічністю. Такі машини споживають на кожні 100 км 7,6-літра бензину у місті та 6,7-літра на шосе.

Останні новини:  Rolls-Royce представив оновлену версію свого розкішного “Привиду”

Toyota RAV4 Hybrid

Замкнув трійку безвідмовних і при цьому економічних кросоверів бестселер Toyota RAV4. У гібридному варіанті машина здатна похвалитися рейтингом надійності в 4,9-балу з 5, а завдяки її 2,5-літровому мотору з двома електродвигунами (219 к.с.) автомобіль їсть на кожні 100 кілометрів всього 6,2-літра в місті та 5,7-літра бензину на шосе.

Останні новини:  Які німецькі автомобілі не рекомендують купувати навіть самі німці


uamotors.com.ua