Rolls-Royce представив оновлену версію свого розкішного “Привиду”

Сьогодні,   09:31    184

Rolls-Royce представив оновлену версію свого розкішного седана Ghost. Ghost Series II зберігає філософію “стриманої розкоші”, але отримав ряд важливих змін, які ще більше підвищують комфорт, технологічність та індивідуальність автомобіля. Про це інформує Аvtopilot.

Елегантні штрихи

Зовнішні зміни Ghost Series II незначні, але помітні. Підсвічена решітка радіатора “Пантеон” тепер обрамлена новими фарами з виразними росчерками ходових вогнів. Задні ліхтарі отримали новий дизайн, що перегукується з оптикою купе Spectre. Розширено асортимент колісних дисків, а також додана нова кузовна фарба Mustique Blue, натхненна кольором Phantom II Continental Генрі Ройса.

Останні новини:  Найшвидший на Нюрбургрингу: екстремальний суперкар Mercedes установив новий рекорд

В салоні Ghost Series II дебютує нова мультимедійна система на базі операційної системи Spirit з великим екраном, що прикритий склом на всю ширину передньої панелі. Задні пасажири можуть підключати до своїх дисплеїв до двох гаджетів для стримінгу музики або відео, а також користуватися навушниками Bluetooth. У центральній консолі між сидіннями знаходяться роз’єми USB-C та точка доступу Wi-Fi. Аудіосистема отримала новий 1400-ватний підсилювач, а аналоговий годинник прикрашений мініатюрною статуеткою “Дух екстазу”.

Вишукані матеріали

Останні новини:  Названо найпопулярніший в Європі автомобіль

В оздобленні салону Ghost Series II використані нові матеріали. Накладки вперше виготовлені з дерев’яного шпону Grey Stained Ash з металевими частинками, що створюють ефект мерехтіння. Сидіння оббиті бамбуковою тканиною Duality Twill, розробка якої зайняла більше року. Як альтернатива пропонується шкіра з деталізованим тривимірним малюнком, створеним за допомогою мікроперфорації.

Динаміка та потужність

Під капотом Ghost Series II знаходиться бітурбований двигун V12 6.75, що розвиває 571 кінську силу і 850 Нм крутного моменту. Восьмиступінчастий автомат підключений до навігаційної системи і заздалегідь адаптує стратегію перемикань під особливості маршруту. Привід у Ghost Series II повний.

Останні новини:  Volkswagen не може випустити електромобілі за 20 000 євро

Три версії на вибір




Rolls-Royce пропонує Ghost Series II у трьох версіях: стандартній, подовженій Extended і “зарядженій” Black Badge з двигуном, форсованим до 600 сил і 900 Нм крутного моменту.

Еволюція розкоші

Ghost Series II – це не просто оновлений седан, а еволюція філософії Rolls-Royce. Він поєднує в собі бездоганний стиль, передові технології та винятковий рівень комфорту, створюючи унікальний досвід для найвибагливіших клієнтів.


newsauto.com.ua