Учений із Гарварду знайшов сліди інопланетних цивілізацій

Сьогодні,   19:30    2562

Протягом понад 70 років науковці намагаються знайти докази існування розумного життя поза межами Землі, в основному шукаючи радіосигнали з далеких куточків космосу. Однак астрофізик Гарвардського університету Аві Леб вважає, що сліди позаземних цивілізацій можуть бути набагато ближче – як у земних океанах, так і в навколоземному космічному просторі.

Про це повідомляють Новини Планети з посиланням на Live Science.

Минулого літа Аві Леб організував експедицію, під час якої з дна Тихого океану поблизу Папуа-Нової Гвінеї підняли сотні маленьких металевих сфер. Леб вважає, що це фрагменти міжзоряного об’єкта, який упав у 2014 році. Метою експедиції було знайти докази потенційних інопланетних технологій, проте дослідження викликало чимало критики серед науковців. Незважаючи на це, Леб переконаний, що ми не одні у Всесвіті.

Останні новини:  Жінки неоліту теж робили макіяж: у Туреччині знайшли підводку для очей віком 8200 років

Астрофізик стверджує, що навколо Землі на орбіті постійно рухаються мільйони дрібних міжзоряних об’єктів, що прибули з-за меж Сонячної системи. Серед них можуть бути залишки інопланетних технологій, зокрема старі або навіть діючі зонди. Залишається лише їх виявити та вивчити.

Друзі, терміново потрібно зібрати на DJI Mavic 3 для 154 ОМБр. Хто скільки може, окупанти самі себе не знищать. Долучитися до збору можна тут.

Останні новини:  Туристи знайшли на Мадагаскарі невідомого хамелеона довжиною три сантиметри

Леб також припускає, що хімічний склад деяких сфер, піднятих з дна океану, може бути позаземного походження. Він планує нову експедицію наступного року, щоб продовжити пошуки міжзоряних об’єктів на Землі.

Друзі, криптобіржа Binance запустила свою тапалку в Telegram. Заходимо поки не пізно і збираємо монетки. Дроп буде 100 відсотків. Посилання на гру тут.

Останні новини:  Незвичайний сейсмічний сигнал: як зміна клімату впливає на Землю

Леб пояснює, що попередня експедиція тривала лише два тижні, за цей час було зібрано крихітні кульки менше міліметра. Дослідження показало, що 10% з них мали незвичний хімічний склад. Однак через те, що це були розплавлені краплі, повністю зрозуміти їх походження не вдалося.

Астрофізик планує зробити ізотопний аналіз, щоб визначити вік матеріалу та довести його відмінність від віку Сонячної системи. Він також сподівається з’ясувати, чи є ці об’єкти природними, або вони можуть бути частиною інопланетної технології.