Христина Соловій показала, як виглядає в магічній чорній сукні

17.09.2024   17:30    394
Співачка з Львівщини Христина Соловій зняла прекрасне відео на заході сонця в Києві. У чорній вечірній сукні вона перетворилася на Богиню. Нею одразу ж почали цікавитися різні чоловіки.

Українська співачка, авторка та виконавиця пісень з Львівщини Христина Соловій стала справжньою гарною дорослою пані. Чорну сукню, яку вона одягла зробила з неї неабияку шикарну жінку. Співачка зняла нове відео reels і виклала його на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Відео зірка зняла на дуже гарній локації під час заходу сонця! Вона крокувала і виглядала на ньому, ніби модель світового рівня. Даний пост уже зібрав більше 5000 вподобайок і понад сотню коментарів.

Останні новини:  У леопардовій сукні і волошковому пальті: гламурний образ Єви Мендес

За словами Христини Соловій, зйомки проходили в Києві. Її сукня тримається лише через одне плече. А від самих стегон починається величезний виріз. Коли вітер роздуває сукню зірки в різні боки, то помітно гарні і довгі ноги співачки у всій красі. До цього образу співачка підібрала прозорі силіконові босоніжки з товстою чорною підошвою і такими ж товстими підборами. Під час зйомки в одній руці вона тримала стаканчик із кавою, в іншій — мобільний телефон.

Останні новини:  Пошук... Кортні Кардаш'ян переконана, що діти повинні спати разом з мамою

З одного боку в такому образі співачка виглядала, як бізнес-вумен, а з іншого — така сукня перетворювала її на дуже ніжну та романтичну жінку. Свій пост співачка підписала наступними словами: “Є тут мої київські відьми? Як Вам наша п’ятниця, 13?”. У коментарях читачі Христини Соловій почали жартома писати чи часом не цікавлять її відьмаки (тобто, чоловіки-відьмаки). Таким чином чимало хто почав пропонувати себе зірці в ролі її можливого чоловіка.




 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Христина Соловій (@soloviyka)

Практично всі фанати Христини Соловій зазначили, що в цій сукні вона виглядає просто приголомшливо та неймовірно. Багато людей писали, що хочуть ще, хочуть по більше таких відео і коментарів. Хтось взагалі зазначає, що ця зйомка була просто надпрекрасною. Називають зірку в цьому образі й Богинею.

“Це було реально магічно, от насправді. Дякую за цю можливість це відчувати. Сказати, що Ви найкраща, це нічого не сказати. Просто незрівнянна”, – підкреслюють прихильники Христини Соловій.