Армія Таїланду тестує власний прототип броньованої вантажівки, створений на основі чеської Tatra 4x4

Вчора,   09:31    253

OMRC провів випробування цього прототипу військової вантажівки 4×4, розробленого DTI. Зображення, опубліковані DTI у соціальних мережах 6 вересня 2024 року, показують, що прототип натхненний серією важких військових вантажівок Tatra 815-7 чеської компанії Tatra. Автомобіль має задній вантажний відсік у формі трапеції та напівсфери, імовірно призначений для посилення захисту від саморобних вибухових пристроїв і малокаліберних куль на рівні легкої броні.

Останні новини:  Renault презентував концепт фургона Estafette

Важкі вантажівки Tatra вже використовуються як базове шасі для кількох розроблених та обслуговуваних систем озброєння Королівської армії Таїланду. Серед них 155-мм самохідна артилерійська установка M758 ATMG (Autonomous Truck-Mounted Gun), яка встановлена ​​на 10-тонному шасі Tatra 6×6, а також прототип багатоцільової реактивної системи залпового вогню D11A, також на базі Tatra 6×6. 10-тонна вантажівка, обидва розроблені DTI Thailand. Королівська армія Таїланду висловила потребу придбати вантажівки 4×4 вантажопідйомністю від 1,25 до 2,5 тонни для заміни старих автомобілів, які експлуатувалися багато років.

Останні новини:  Світовий автопром впав у стагнацію

Армія Таїланду тестує власний прототип броньованої вантажівки

В даний час королівська армія Таїланду використовує різні типи вантажівок 4×4. Це німецька вантажівка UNIMOG U1100 L/29 4×4 вантажопідйомністю 1,25 тонни, яка експлуатується тривалий час, і японська вантажівка Isuzu FTS 33 H2E 4×4 вантажопідйомністю 2,5 тонни, цивільна модель з певними обмеженнями для тактичних операцій. Крім того, індійська вантажівка Tata LPTA 715/32 TC 4×4 вантажопідйомністю 1,25 тонни зіткнулася з деякими проблемами з обслуговуванням під час експлуатації.

Останні новини:  Власникам машин з протитуманними фарами «світять» штрафи: роз’яснення


wheel-news.com