Мірошниченко пояснив, як реагує на хейт через усиновлення дітей

17.09.2024   13:30    519

Тімур та Інна виховують чотирьох дітей: шестирічну Мію, чотирьохрічного Марка та прийомних – восьмирічну Ангеліну та трирічного Марселя.

Мірошниченко пояснив, як реагує на хейт через усиновлення дітей
Телеведучий Тімур Мірошниченко поділився своєю реакцією на хейт, спрямований на його родину через усиновлення дітей.

В інтерв’ю Коротко про він розповів, що негативні коментатори намагаються посіяти розбрат і нерозуміння в сім’ї, але разом із дружиною Інною вони давно перестали відповідати на такі закиди.

Останні новини:  Кеті Бейтс розповіла, як роль психопатки-вбивці вплинула на її особисте життя

«Я давно вже перестав орієнтуватися на соцмережі з погляду соціальної думки. Розумію, що це в основному робота якихось не дуже хороших компаній чи людей, яким вигідно, щоб ми мали почуття розбрату та нерозуміння. Звичайно, є й такі, яким хочеться написати хейт, щоб тебе якось зачепити. За 20 років у шоубізнесі я вже звик до цього і мене не пробити», — сказав шоумен.

Останні новини:  Лілія Подкопаєва у День усиновлення зворушила спогадами та показала сімейне фото

Мірошниченко додав, що разом з Інною вони спокійно ставляться до критики і блокують будь-які негативні коментарі чи повідомлення без обговорень.

Також телеведучий поділився порадою з недавнього тренінгу про те, як впоратися з хейтом: «Перша порада, і в моєму випадку я ним користувався — не реагувати, не відповідати. Тільки вступаєш у дискусію, навіть якщо це бот, він тобі відповідатиме. Людина має право на свою думку. І пише він його через призму свого досвіду та життя. Окей, нехай він з ним живе, але живе поза моїм життям».

Останні новини:  Нестанжартна модель Грейсі Бон зняла відео під час відпочинку


korrespondent.net