Новий Volkswagen Transporter отримав нове обличчя

17.09.2024   23:00    189
Джейсон Стетхем стане обличчям рекламної компанії нового Volkswagen Transporter T7 та Caravelle.

Підрозділ VW Commercial Vehicles продемонстрував нові Volkswagen Transporter та Caravelle у рамках виставки IAA Commercial Vehicles. Водночас дебютувала й нова рекламна компанія T7 із Джейсоном Стетхемом. 

В анонсі сказано, що «Програма Bulli 2024» складається з нового Transporter, Multivan та ID. Buzz. Серія Transporter поділяється на повністю комерційні автомобілі та серію Caravelle.  

Multivan — це фургон для відпочинку та бізнесу, який щойно вийшов на ринок як новий будинок на колесах California. Transporter, Multivan та ID. Buzz – Bullis сьомого покоління – наразі є найширшим асортиментом моделей цього типу на ринку у своєму класі».

Останні новини:  На продаж виставили занедбану колекцію культових американських машин (відео)

Volkswagen Transporter 2024 року

Паралельно зі світовою прем’єрою VW зробив дуже особливий поворот у рекламній кампанії: Джейсон Стетхем під псевдонімом «Транспортер» стане обличчям реклами нового Transporter.  

Volkswagen Commercial Vehicles також представив нові фотографії T7 разом із Стетхемом. 

Volkswagen Transporter 2024 року

Наразі сьоме покоління серії випускається в трьох транспортних варіантах (Kombi, фургон і вантажівка), а також Caravelle (пасажирський фургон). Новітній турбодизель, плагін-гібрид і електроприводи забезпечують рух. В якості опції доступний повний привід. 




Загалом модельний ряд Bulli ніколи не був таким великим: у майбутньому модельний ряд включатиме нові Transporter і Caravelle, ID. Buzz і ID. Buzz Cargo, Multivan і нова California. 

Останні новини:  Що заборонено робити в заторі: уникніть штрафів на дорозі

Volkswagen Transporter 2024 року

Новий фургон вийде на ринок Німеччини на початку 2025 року. Transporter отримає значно розширене стандартне обладнання порівняно з T6.1 і турбодизелем (TDI) потужністю 81 кВт (110 к.с.) у вигляді базового фургона від 36 780 євро та у вигляді бортової вантажівки з подвійною кабіною від 39 130 євро. Усі клієнти Transporter отримують обов’язкову гарантію ціни до доставки наступного року. 

Останні новини:  Для інтеграції штучного інтелекту в авто: Volvo посилює співпрацю з NVIDIA

Більше про нові Volkswagen Transporter і Caravelle можна дізнатись в цьому матеріалі.


motorcar.com.ua