BMW випустила обмежену партію сучасних X5, виконаних у стилістиці кросовера кінця 1990-х

17.09.2024   14:31    823

Баварська компанія почала продаж спеціальної версії кросовера X5 Edition 25 Jahre, призначеної для канадського ринку і випущеної обмеженим тиражем у 250 екземплярів. Ювілейний BMW X5 відрізняється від базової моделі унікальними кольорами – темно-зеленим Oxford Green II або темно-синім Le Mans Blue, а також 21-дюймовими колесами в стилі кінця 1990-х і розширеним набором опцій.

Останні новини:  В Україні з’явився перший електромобіль Maybach

Спеціальна версія BMW X5 Edition 25 Jahre базується на моделі xDrive40i, з особливим зовнішнім оформленням, що поєднує елементи пакетів M Sport і xLine. Автомобіль отримав заводське чорне оздоблення хромованих деталей навколо вікон, жабр, рейлінгів і решітки радіатора, при цьому бампери і пороги зберегли алюмінієві вставки. Колеса Orbit Grey з Y-подібними спицями відсилають до дизайну першого кросовера BMW.

Останні новини:  Вінтажний Jaguar співачки Мадонни продадуть на британському аукціоні

Оригінальні кольори цієї версії повторюють відтінки моделі X5 E53, причому кожен з них впливає на оформлення інтер’єру. Технічні зміни включають пакет xOffroad, який додає нові режими їзди по бездоріжжю, пневмопідвіску, блокування заднього диференціала, додатковий захист днища та опцію «прозорого» капота.

Вартість BMW X5 Edition 25 Jahre стартує від 75,3 тисяч доларів США, а постачання клієнтам розпочнеться у жовтні цього року.

Останні новини:  Chery потрапила у скандал через дівчину, що відверто позувала на її автомобілі


uamotors.com.ua