Господині поділились секретом, як за кілька хвилин повністю очистити рами на балконі від бруду

30.08.2024   15:40    407

Під час миття вікон ніщо так не засмучує, як бруд і пісок, які потрапили у міжвіконну раму. Здається, що вичистити це місце неможливо. Але існує один секретний трюк.

Не поспішайте зневірятися і залишати віконну раму на балконі брудною. Фахівці поділилися ефективним методом зі щіткою, який допоможе за кілька хвилин впоратися навіть з найсильнішим забрудненням.

Останні новини:  Вчені довели, що ріст батьків не визначає зросту дитини

Навіть у важкодоступних місцях можна відмити бруд, якщо озброїтися кількома простими інструментами та мийними засобами. Вам знадобляться:

  • вологі серветки;
  • побутова щітка;
  • мийний засіб у вигляді спрею або піни.

Отже, що потрібно зробити, щоб віконна рама сяяла чистотою? Перший етап полягає в тому, щоб зчистити забруднення з поверхні. В цьому вам допоможе побутова щітка. Необхідно просто кілька разів пройтися нею по поверхні.

Останні новини:  7 ефективних лайфхаків збільшити губи без ін’єкцій

Все сміття, яке могло застрягнути в конструкції, можна видалити, якщо скористатися вологими серветками. А щоб вам було простіше, експерти радять спробувати один цікавий трюк. Вологу серветку треба замотати зверху на щітку, а потім пройтися по віконній рамі. Так ви зберете весь пил, що там осів у важкодоступних місцях.

Якщо ж на рамі все ще можна помітити сліди бруду, для закріплення ефекту рекомендовано використати мийний засіб у вигляді спрею чи пінки. Побризкайте ним забруднене місце, а потім ще раз пройдіться щіткою з вологою серветкою на щетині.

Останні новини:  11 помилок при видаленні плям з одягу, які лише закріплюють бруд