4 пари стильного та зручного взуття, у яких ноги точно не промокнуть

Сьогодні,   05:00    227

Осінні дні не завжди радують погожими днями, а отже, доводиться пристосовуватись до негоди. Та набагато легше, коли у тебе вже є ідеї для таких випадків. Гумові чоботи — це завжди практичний та актуальний варіант, але ж ми хочемо залишатися стильними навіть у негоду. Люкс підкаже, як створити модні образи для дощових днів.

Зручне та комфортне взуття на осінь 2024 – фото

Кросівки

Це взуття — ідеальний варіант для тих хто створює на повсякдень образи в кежуал та спорт-шик стилі. Завдяки високій та масивній підошві ніяка погода не зможе зіпсувати твій стильний лук вже цієї осені.

Останні новини:  Педагог пояснив, у чому небезпека надмірної опіки над підлітками

Стильне та зручне: 4 пари взуття, у яких ноги точно не промокнуть - фото 640478

Чоботи

Якщо тобі здається, що чоботи не підійдуть для осінніх луків на дощову погоду, то ти помиляєшся. Тільки подивися, як стильно їх носять фешн-інфлюенсери! Одягай сміливо чоботи з мініспідницею або застилізуй разом з сукнею і твій вишуканий образ готовий!

Стильне та зручне: 4 пари взуття, у яких ноги точно не промокнуть - фото 640479

Байкерські чоботи

Безперечний фаворит для днів, коли погода нас не тішить теплим сонячним промінням. Завдяки товстій підошві зручно та комфортно буде проводити час на вулиці в непогоду. Плюс твої осінні аутфіти завжди виглядатимуть стильно та трохи зухвало.

Стильне та зручне: 4 пари взуття, у яких ноги точно не промокнуть - фото 640480

Лофери

Лофери — універсальний варіант, з яким легко створити безліч різних образів. Хоча їх часто пов’язують зі шкільним стилем, це взуття підходить як для ділових зустрічей, так й для посиденьок у кафе з друзями. Додай лофери до своїх осінніх луків, особливо в дощові дні, коли вони стануть справжнім порятунком для твоїх ніжок.

Стильне та зручне: 4 пари взуття, у яких ноги точно не промокнуть - фото 640481