Вікторія Бекхем показала трендовий образ із костюмом

Сьогодні,   05:30    547

Вікторія Бекхем регулярно створює інфоприводи лише своїм зовнішнім виглядом. У свої 50 років вона залишається іконою стилю, доводячи, що її відчуття моди лише загострюється з часом.

Відома дизайнерка, колишня учасниця Spice Girls і власниця власного бренду вкотре показала, що її стиль бездоганний. Світлинами у вишуканому образі вона поділилася в соціальних мережах.

У своїх соціальних мережах, Вікторія поділилася з шанувальниками винятковим луком, який поєднав у собі гламур і стриманість. Подібні образи та ділові костюми залишатимуться на вершині модних трендів цієї осені.

Останні новини:  Шерон Стоун з’явилася на обкладинці журналу топлес, і ці фото без цензури

Вікторія Бекхем показала трендовий образ із костюмом: як повторити

Зірка обрала кремовий приталений блейзер з атласними лацканами та квадратними кишенями, який ідеально підкреслив її струнку фігуру та елегантність, і штани такого ж кольору. Щоб додати образу більше сексуальності, Бекхем доповнила жакет чорним мереживним бюстгальтером, створюючи чудовий контраст стилів.

Що стосується аксесуарів, то модельєрка обрала кільця зі смарагдом і діамантами, тонке намисто та набір елегантних сережок, які додали луку елементу розкоші та вишуканості.

Вікторія Бекхем показала трендовий образ із костюмом: як повторити

Не менш вражаючим став і макіяж Вікторії, який вона створила з використанням продукції з власної лінійки. Її обличчя прикрашав сяючий рожево-бронзовий тон, об’ємні вії та червона помада у відтінку «pop».

Останні новини:  Джоан Роулінг почала писати новий роман

Як повторити стиль Вікторії Бекхем?

Хоча Вікторія має доступ до ексклюзивних дизайнерських речей, створити подібний образ може кожен за допомогою доступних брендів і базових елементів гардероба.




В першу чергу, оберіть костюм з якісної тканини. Піджак та штани однакових класичних кольорів можна знайти у багатьох брендів та навіть в мас-маркеті.

Останні новини:  Названо ім'я головного претендента на посаду режисера нового фільму про Джеймса Бонда

Також слідкуйте за тим, щоб костюм гарно сидів по фігурі. Навіть оверсайз піджак повинен мати правильний крій, щоб мати стильний, а не безформний вигляд.

Зрештою не потрібно перевантажувати образ зайвими деталями. Обмежтеся класичними туфлями на підборах або лоферами, тонким ременем і мінімалістичними ювелірними прикрасами. Те ж саме стосується й зачіски та макіяжу. Простота – це ключ до успіху, який зробить образ стильним та гармонійним.