Перший позашляховик Xiaomi отримає дизайн натхнений Ferrari (Фото)

21.06.2024   21:24    395

Перший позашляховик Xiaomi був помічений під час дорожніх випробувань напередодні запланованого дебюту у 2025 році. Фотошпигуни зняли замаскований автомобіль на дорогах Китаю. Ця нова модель, відома під кодовою назвою MX11, є наступником успішного Xiaomi SU7, який у травні продався тиражем у 8646 одиниць.

Хоча новий позашляховик сильно замаскований, можна розпізнати риси дизайну, властиві Xiaomi SU7. Передня частина автомобіля має елегантні фари, схожі на ті, що використовуються в седані Xiaomi. Як і у попередній моделі, на даху нового автомобіля встановлено лідар. Обтічна лінія даху, що простягається до задньої частини, свідчить про те, що це купе-позашляховик.

Останні новини:  В Європі різко знизилися ціни на вживані авто: як це вплине на український авторинок

Генеральний директор Xiaomi, Лей Цзюнь, раніше заявляв, що перший автомобіль компанії стане “автомобілем мрії” для мас. Дизайн Xiaomi SU7 був натхненний Porsche та McLaren. MX11, хоча і зберігає елементи дизайну SU7, має бічний профіль, що нагадує Ferrari Purosangue. Ймовірно, це ще один “автомобіль мрії” для споживачів від Xiaomi.

Про технічну частину поки що MX11 відомо небагато. Також є чутки про третю модель автомобіля Xiaomi, яка повинна вийти в 2026 році. Очікується, що цей автомобіль буде оснащений бюджетними батареями від Sunwoda і коштуватиме близько 150 000 юанів (21 000 доларів США).

Останні новини:  На тестах помітили старшого брата популярно Duster


mmr.net.ua