Чоловік Руслани Писанки показав фото сина, якого актриса виховувала як рідного

01.07.2024   07:00    977

Хоча Руслана Писанка завжди була під прицілом камер і об’єктивів, однак мало хто знав про її родинне життя, про те, яку роль зіграла у вихованні хлопця, з яким перетнулася її доля.

Попри те, що у Руслани ніколи не було власних дітей, вона все ж встигла зіграти важливу роль у житті сина свого чоловіка Ігоря Ісакова від першого шлюбу. Як виглядає дорослий син зіркової актриси та який слід залишила Руслана у його вихованні – про це і піде мова в нашій статті.

Останні новини:  Фагот поділився враженнями від недавнього ракетного удару по Києву

Руслана Писанка як мати

Руслана Писанка завжди вражала своїх шанувальників енергією та позитивом, які вона випромінювала на екрані. Але поза кадром її життя було сповнене родинних обов’язків і турбот. Вступивши в шлюб з Ігорем Ісаковим у досить зрілому віці, вона говорила, що мати спільних дітей  — це вже не для них. Втім, жінка стала не тільки дружиною чоловіка, але й другою матір’ю для його сина від першого шлюбу. Руслана прийняла цього хлопчика як рідного, виховуючи його з любов’ю та увагою, яку тільки могла подарувати.

Син Ігоря Ісакова, був ще дитиною, коли Руслана з’явилася в його житті. Для хлопчика це був важливий етап, адже мачуха могла стати для нього не лише новою родичкою, але й справжнім другом та наставником. Руслана розуміла це і намагалася створити максимально комфортну атмосферу для виховання Ігоря.

Останні новини:  Блейк Лайвлі з'явилась в міні-сукні блакитного кольору на вулицях Нью-Йорка

Потім Руслана завжди була для нього прикладом того, як можна поєднувати кар’єру і сім’ю, залишаючись при цьому справжньою людиною з великим серцем.

Сьогодні Ігор – це вже доросла людина, яка не забуває про вплив Руслани на своє життя. Хоча він не є публічною особою, час від часу з’являються фотографії. Так він через складні обставини в Україні був чи не єдиною близькою людиною поряд з батьком у Німеччині, коли прощались з актрисою перед тим, як вивезти її у Київ.

Останні новини:  Неля Шовкопляс вперше розповіла про проблеми у шлюбі

Руслана Писанка залишила незабутній слід не лише в українському кінематографі, але й у серцях своїх близьких.





odnaminyta.com