Axel Arigato - не просто модний бренд, а стиль життя

63

Бренд одягу, взуття і аксесуарів Axel Arigato був запущений з однією головною метою: навчити людей цінувати сьогодення і із задоволенням дивитися у завтра. Інноваційний підхід тут проявляється у всьому, бренд відомий своїм власним баченням традиційного сезонного календаря і унікальною системою випуску новинок щотижня. Тим самим Axel Arigato дає розуміння того, що він перш за все обслуговує інтереси своїх клієнтів, що споживач є головним для нього і те, що він скоріше послідує за духовною культурою, а не матеріальною індустрією.

Бренд Axel Arigato, заснований у 2014 році, наразі має фізичні магазини в шести країнах Європи та ОАЕ та представлений онлайн у 134 країнах по всьому світу. Відчуваючи і використовуючи енергію наступних поколінь, Axel Arigato існує, щоб стати позитивною шопінг-платформою для всіх поціновувачів свідомої моди. В колекціях акцент ставиться на мінімалізм, лаконічність і стриманість. Актуальні колекції бренду можна подивитись на сайті.

Axel Arigato об’єднує людей з 2014 року

У кожному магазині Axel Arigato є повний календар світових культурних подій на весь рік, включаючи pop-up вечірки, вихід нових альбомів виконавців, презентації журналів і музичні події, Це робиться для того, щоб об’єднати всі культурні елементи, актуальні для клієнтів Axel Arigato, а також щоб розвивати місцеві культурні події, підтримуючи молодих творчих людей.

“Коли клієнт говорить, а ми слухаємо, трапляються хороші речі”. Один із напрямків філософії бренду взаємодія з кінцевим покупцем, але не менш важливим є акцент на якості, майстерність і довговічність. Axel Arigato використовує свій інноваційний графік випуску колекцій, щоб випускати одну нову модель щотижня. Ця унікальна концепція допомагає бренду досягти більш корисного асортименту та сприяє більш свідомим покупкам. За допомогою формату «Новинка тижня» Аксель Арігато ставить клієнта в центрі створення продукту та використовує постійні відгуки клієнтів для розробки нових моделей.

Одяг і взуття Axel Arigato для тих, хто піклується про навколишнє середовище

Продукція Axel Arigato виробляється за допомогою невеликої кількості постачальників у Європі, а більшість виробництва знаходиться в Порту. Усі матеріали ретельно підібрані, а шкіра є побічним продуктом м’ясної промисловості та видобувається на шкіряних заводах із екологічними стандартами, сертифікованими Leather Working Group. Довгострокова мета бренду полягає в тому, щоб свідомість споживання була інтегрована в кожен аспект бренду та повсякденного ведення бізнесу. Мінімізація впливу на навколишнє середовище — це нескінченна подорож, і її фінальна мета — продовжувати розвиватися стабільним шляхом.