Які форми пакетів найпопулярніші в Україні

23

Види пакетів та матеріали, з яких вони виготовляються

Виробництво поліетиленових пакетів має на увазі широкий асортимент видів та типів, включаючи форму, розміри, товщину стінок, колір та інші характеристики. Зазначимо, кожен окремий вид призначений для своєї сфери. Наприклад, пакети банан з логотипом навряд чи стануть вдалим рішенням для пакування продуктів на ринку. Кульок «майка» підійде для цього краще.

Найбільш поширеними видами кульків є:

  • Майка.

Універсальна м’яка упаковка, яка підійде і для упаковки, і для зберігання, і для транспортування.

  • Банан.

Пакет із прорубною ручкою з ручкою у формі фрукта, тому так і називається. Це презентабельний пакет, який найкраще підходить для брендування.

  • Фасувальні пакети.

Часто позбавлені будь-яких ручок і призначені для зберігання та захисту вмісту від різних впливів.

Що потрібне для виготовлення пакетів? Окрім хорошої якості сировини та технологічного обладнання важливо розуміти, який саме матеріал вибрати, адже він відповідає за характеристики м’якої упаковки. Найбільш використовуються:

  1. Поліетилен низького тиску. Сировина, призначена для менш презентабельних кульків, але особливо витривалих. із вантажопідйомністю до 25 кг. Матеріал можна дізнатися щодо шарудіння готових пакетів.
  2. Що таке ПВД? Поліетилен високого тиску, який надає кульку стійкості на розрив, розтяг. Характерною особливістю є глянсова поверхня готової продукції.
  3. Поліетилен середнього тиску. Комбінація із двох попередніх матеріалів. Це необхідно для надання первинних та вторинних характеристик. Переважна сировина визначає основні параметри пакетів.
  4. Кукурудзяний або картопляний крохмаль. Властивості біорозкладних пакетів. За рахунок використання натуральних компонентів кульки можна переробляти прямо вдома з використанням спеціальних засобів.
Останні новини:  Kia Sportage - оптимальний автомобіль для великого міста

Основні відмінності між різними формами пакетів

Що визначає форма пакетів і як впливає на його використання?

  • Практичність.

Шарики «майка» набувають форми вмісту, тому його можна завантажити максимально без ризиків прориву. Пакет із прорубною ручкою призначений для інших видів вантажів. Для повного завантаження та транспортування підійдуть більш місткі види.

  • Універсальність.

Презентабельні або місткі пакети шкода використовувати як пакування або зберігання. Для цього існують окремі представники, які так і називаються – пакувальні кульки.

  • Інструмент впливу.
Останні новини:  Тепловізори iRay інновації, що відкривають нові горизонти

Так, привабливі пакети використовуються в маркетингових цілях для підвищення впізнаваності бренду. У цьому випадку важливо, щоб сам кульок не був маленьким, а також якісне нанесення друку.

Що найчастіше використовують для брендування?

Брендування – це нанесення логотипу, стилізація чи друк необхідної інформації на м’якій упаковці. Такої практики вдаються буквально всі компанії: від великих до власників дрібного бізнесу.




Найпопулярнішими для брендування пакетів є пакет банан з логотипом та майка. Зазначимо, що для брендування найкраще підходять більші моделі, оскільки саму друк видно краще, та й зобразити логотип можна набагато більшим.

Останні новини:  Как выбрать посуду для ресторана, кафе или бара

Де можна замовити виготовлення?

Щоб отримати гарантовано найкращу м’яку упаковку, як на вигляд, так і на властивості, важливо звертатися до перевірених фахівців. Багаторічний досвід та практика дозволять задовольнити усі бажання замовника, а також потреб бізнесу.

Саме таким виробником є торгова марка МПАК. Фахівці нададуть всю необхідну консультацію: що таке пакет ПВД, які види кульок краще вибрати, які з них заборонені в Україні тощо. Це спростить вибір і подальше замовлення.

МПАК – це ще й вигідні умови співпраці для кожного клієнта, а також надійність та відповідальність у виробництві!