Типи готелів: як обрати для себе найкомфортніший варіант?

27

Плануючи подорож до Міста Лева, одним із головних підготовчих етапів є вибір готелю. Хтось в пріоритет ставить виключно ціну, а інші інтерʼєр та комфортне перебування. Проте, у Львові є ще одна цікава категорія — історичні готельні комплекси, завдяки яким можна зупинитися на ночівлю в будівлі, де раніше знаходився кінотеатр, аптека, політична партія, бібліотека чи просто проживала аристократія. Наприклад, бутик готель Замок Лева, lioncastlehotel.com, повʼязаний з іменем Германа Фельдштайна та відомий своєю архітектурою в стилі ренесансу з характерними для епохи розкішними інтер’єрами.

Що таке бутик готель з історією?

Бутик готель — категорія сімейних закладів, для яких цінністю є затишок та комфорт. Цього вдається досягти завдяки декільком особливостям:

  1. невеликої кількості номерів;
  2. унікальному та продуманому до незначних деталей інтерʼєру;
  3. вишуканому сервісу;
  4. наявності всього необхідного на території комплексу: зони паркування, ресторану;
  5. поваги до кожного клієнта, як особливого гостя.
Останні новини:  Тепловізори iRay інновації, що відкривають нові горизонти

Також бутик готелі ідеально підходять для сімейного відпочинку, адже в більшість закладів можна з домашніми тваринами. Як і для дітей передбачені окремі послуги: ігрова зона, дитяче меню в ресторані, ліжечка для самих маленьких. До всього цього клієнт на додаток отримує можливість зупинитися в справжній архітектурній перлині, що дозволяє найкращим чином відчути атмосферу історичного міста та буквально доторкнутися до минулої епохи.

Які ще типи готелів бувають?

У Львові традиційно готелі класифікують по ціновому сегменту, якості надання послуг та умовам проживання. Так вони бувають:

  1. економкласу — бюджетні рішення, що надають мінімальні послуги;
  2. середнього класу — на відміну від економкласу, тут вже кращі умови проживання, вищі ціни та можуть бути додаткові послуги;
  3. преміумкласу — найвища категорія готелів з відповідними цінами та послугами, що вважається еталоном комфорту.
Останні новини:  Kia Sportage - оптимальний автомобіль для великого міста

Також у Львові популярними є апартаменти та окремі гостьові будиночки, де можна отримати більш усамітнені умови проживання — як у звичайній квартирі з можливістю організації власного побуту без втручання персоналу.

Критерії вибору комфортного готелю у Львові

Львів є туристичним містом, тож під час вибору готелю варто брати до уваги його розташування — краще ближче до центру. Це дозволить:

  1. Мати зручну транспортну розвʼязку. З центру можна легко дістатися в будь-яку точку міста, включаючи аеропорт, залізничну станцію та автовокзал. Як і не потрібно залежати від громадського транспорту.
  2. Витрачати мінімум часу на логістичні нюанси. Більшість популярних локацій будуть в пішій доступності, тож можна насолоджуватися прогулянками та пізнавати місто в будь-яку пору доби.
  3. Краще пізнати місто. Саме архітектурна частина старого Львова є родзинкою кожної подорожі. Тож зупинитися поблизу справжніх історичних памʼяток — завжди приємно та дозволяє відчути місто по-справжньому.
  4. Бути постійно в епіцентрі подій. Більшість туристичних розваг зосереджено саме в центральній частині міста, тому можна відвідати все, що подобається, не обираючи більш зручні варіанти.
Останні новини:  Основные инструменты для работы со кожей

Якщо ж розташування не є пріоритетом, то можна розглянути варіанти у віддалених районах центра. Зазвичай, тут вже немає міського ритму, панує спокій та дивовижна атмосфера, що є важливим аспектом комфортну. Як варіант, можна розглянути готель Замок Лева — https://lioncastlehotel.com/. Він знаходиться в тихому районі міста неподалік Стрийського парку, але в пішій доступності все ще залишаються популярні архітектурні памʼятки та заклади харчування Львова.