Volkswagen розробляє новий компактний кросовер, схожий на Skoda Kylaq

Сьогодні,   13:00    223


Volkswagen розробляє новий компактний кросовер, схожий на Skoda KylaqVolkswagen розробляє новий компактний кросовер, схожий на Skoda Kylaq

Volkswagen довгий час утримувався від входу в сегмент компактних кросоверів довжиною до 4 метрів, залишивши на відкуп в країнах, що готується, модель Skoda Kylaq. Але, здається, плани німецького автовиробника змінилися. Принаймні, про це рапортує індійський офіс порталу «Autocar».

Останні новини:  Найкращі сімейні автомобілі: ТОП-10 варіантів до мільйона гривень

Що ще відомо про новинку

За даними журналістів, керівництво VW прийняло рішення випустити на ринки, що розвиваються, новий кросовер, який стане альтернативою Skoda Kylaq. На появу автомобіля чекають у 2026 році.

Джерела говорять, що розробка машини вимагатиме від Volkswagen близько 25 мільйонів євро. «Паркетник» відрізнятиметься від спорідненого кросовера Skoda власними гратами радіатора, переробленими фарами та ліхтарями, а також іншими бамперами та зовнішнім облицюванням дверей багажника.

Останні новини:  Volkswagen Tayron замінить Tiguan Allspace у Європі
Фото: Autocar

Певна різниця спостерігатиметься і в інтер’єрах автомобілів, але наскільки сильною вона виявиться поки що невідомо.




Технічно кросовер VW практично, напевно, буде ідентичний побратиму від «Шкоди». Це означає, що машина отримає ту саму передню підвіску зі стійками МакФерсон і задню вісь з поворотною балкою.

Останні новини:  Nissan презентував нове покоління кросовера Murano

Що стосується підкапотного простору, то тут чекають появи літрового турбобензинового двигуна потужністю 115 сил, який, ймовірно, буде єдиним варіантом вибору для покупців такого кросовера.


uamotors.com.ua