Тіну Кароль запідозрили в романі з на 9 років молодшим обранцем

Сьогодні,   16:30    803

У мережі почали підозрювати відому українську співачку Тіну Кароль у романі з бізнесменом Юрієм Арошидзе, який на 9 років молодший за артистку. Чоловік, за словами блогера Богдана Беспалова, родом з Білорусі й, ба більше, проходив службу в білоруській армії.

Блогер зазначив у відео на YouTube, що поп-співачка зустрічається з «наполовину грузином, наполовину українцем». Однак зараз він нібито живе в Америці.

«Ходить інформація така, що Тіна Кароль зустрічається з обранцем значно молодшим за неї. Він вагомий бізнесмен, проживає в Америці. Він наполовину грузин, наполовину українець», – розповів Беспалов.

Останні новини:  Анна Трінчер зізналась, що страждає на РХП

Пізніше у своєму Telegram чоловік зазначив, що Арошидзе – 30 років, і хоч він народився на території Білорусі, але звідти не має коріння. Блогер повідомляє, що зараз обранець Кароль живе на дві країни: США і Україна. Утім мешкає він здебільшого в Америці, де перебуває вже понад 16 років.

«Юрій Арошидзе президент Protez Foundation. Виготовляють протези та реабілітують наших військових. Величезна подяка за таку титанічну та важливу працю», – додав Богдан Беспалов.

Як видно з Instagram бізнесмена, він дійсно займається реабілітацією військових і вже відкрив третю клініку в Україні. Зокрема, чоловік транслює на свою аудиторію те, що він допомагає воїнам і бере активну участь в житті країни.

На одному зі знімків Юрій Арошидзе позує разом із Тіною Кароль і з плакатом «FREE AZOV» в руках. Варто зазначити, що співачка регулярно ходить на мирні акції на підтримку полонених військовослужбовців і щодня у своїх соцмережах закликає фанатів підписувати петиції.

Ані Тіна Кароль, ані Юрій Арошидзе поки ніяк не коментували чутки про свій роман.




obozrevatel.com

Останні новини:  Схудла Агілера завітала до спортзалу — фанати знову згадують Оземпік