Відома супермодель Роузі Хантінгтон-Уайтлі розповіла, як побороти акне

Сьогодні,   15:30    332

Модель і кохана голлівудського актора Джейсона Стетхема — Роузі Хантінгтон-Уайтлі — вже досить давно веде свій блог на Ютубі. Складно повірити, що ця красуня може знати, що таке проблеми запалень і акне на шкірі обличчя. Але, модель зізналася, що вона досить часто бореться з проблемами шкіри, і вирішила розкрити секрети, які допомагають їй зберігати шкіру здоровою і чистою.

Останні новини:  Тіну Кароль запідозрили в романі з на 9 років молодшим обранцем

Роузі порадила користуватися некомедогенними засобами. Якщо ви вирішили вибрати доглядаючу косметику, відмовтеся від засобів з вмістом масел. Найкраще замінити їх легкими флюїдами. Модель пояснює, що комедогенні інгредієнти забруднюють пори.

Для того, щоб очистити шкіру, Роузі вибирає засіб з кислотами від iS Clinical. А ось, щоб усунути жирний блиск і підсушити прищі модель використовує спрей з рослинними екстрактами і ефіром ментолу від Caudalie.

Останні новини:  Вікторія Бекхем видалила дівчину свого сина зі спільного фото

Крім цього, вона підкреслює, що всі ці засоби можуть працювати лише за умови, що ви правильно харчуєтеся. Роузі радить відмовитися від молока, продуктів з глютеном і менше вживати алкоголь і солодощі. Беремо на замітку!