Анна Трінчер зізналась, що страждає на РХП

Сьогодні,   09:00    866

Українська співачка Анна Трінчер зізналася, що страждає на розлад харчової поведінки.

У YouTube-шоу «Перепрошую» зірка зазначила, що працює з психологом та нутриціологом, але час від час трапляються зриви.

«Я не можу згадати, що сталося в моєму житті, з якого моменту це сталося, що в мене почався дуже сильний РХП і я почала багато-багато років через це страждати. І я, до речі, не зовсім впевнена, що це взагалі фінально лікується. Мені здається, що є ремісія якась, але от скільки я вже працюю з нутриціологом, скільки я вже в свідомому споживанні, працюю з психологом, налагоджую контакт з тілом, мене все одно вертає. Я тільки знаходжу якийсь баланс і класні стосунки з їжею, щось стається, якась тригерна подія, і мене знову вертає», — поділилася артистка.

Останні новини:  Спочатку старший брат Павло Зібров показував молодшому приклад: тепер Павло взяв Володимира до себе на роботу

Додала, що останній відкат стався, коли вона готувалася до зйомок кліпу. Тоді виконавиця вирішила схуднути, але організм увімкнув «реактивний супротив».

«Я бачу, наприклад, якусь гарну їжу, якийсь гарний тортик. Я така: «Ну хоча би спробую, як воно на смак…» Цікаво ж, навіть якщо ти знаєш, яке воно на смак. Ти береш цей маленький шматочок, і потім щось в моменті перемикається і ти такий «горить сарай — гори і хата», і ти починаєш компульсивно переїдати. У РХП-шників відсутній контакт з тілом і, наприклад, я втомилась і я це поєдную з тим, що мені треба поїсти, а мені треба відпочити», — пояснила Анна.

Останні новини:  Єва Лонгорія показала, який вигляд має Вікторія Бекхем у реальному житті