Ліндсі Лохан і Бадер Шаммас: сімейний вихід у Парижі у модних образах

Сьогодні,   16:00    284

Ліндсі Лохан виглядала невимушено та стильно під час сімейної прогулянки в Парижі разом зі своїм чоловіком Бадером Шаммасом і сином Луайєм. Актриса, якій 38 років, відвідала Тиждень моди в Парижі й прогулялася вулицею Сент-Оноре, обравши для цього образ, що поєднував осінній коричневий тренч і чорні окуляри.

Про це повідомляє Mail online.

Ліндсі доповнила свій образ синіми джинсами з деніму та стильними чорними гостроносими шкіряними черевиками. Тим часом її чоловік Бадер, з яким вона прожила вже два роки, виглядав елегантно у чорному пальті та окулярах, його також помітили під час куріння. Ліндсі таємно вийшла за нього заміж у 2022 році та назвала його своїм “чоловіком» у зворушливому дописі в Instagram, опублікованому на її 36-й день народження.

Останні новини:  Колишня дружина Джонні Деппа, Ванесса Параді, відвідала галаконцерт у Парижі

Ліндсі Лохан і Бадер Шаммас: сімейний вихід у Парижі у модних образах
Ліндсі Лохан і Бадер Шаммас: сімейний вихід у Парижі у модних образах

Ліндсі з’явилася на публіці в Парижі після завершення зйомок продовження фільму “Скажена п’ятниця» в Лос-Анджелесі. У цьому проєкті вона знову грає разом із 65-річною Джеймі Лі Кертіс, з якою вони повернулися до своїх ролей з оригінального фільму 2003 року.

Ліндсі Лохан і Бадер Шаммас: сімейний вихід у Парижі у модних образах

Зйомки фільму завершилися на початку цього місяця, і обидві акторки відзначили цю подію публікаціями в Instagram. Ліндсі поділилася своїми враженнями: “Ось і закінчилася “Скажена п’ятниця»! Дякую дивовижному акторському складу, знімальній групі, продюсерам і всім @disneystudios, хто вклав стільки любові й зусиль у створення цього фільму! Не можу дочекатися, щоб поділитися ним з усіма вами!»




У продовженні “Скаженої п’ятниці» Ліндсі Лохан та Джеймі Лі Кертіс повернулися до ролей Анни та Тесс відповідно, більш ніж через 20 років після виходу оригінального фільму, в якому вони помінялися тілами. У сиквелі Анна вже має доньку і майбутню падчерку. Але мати та донька знову опиняються в ситуації обміну тілами, зрозумівши, що це не було одноразовим випадком.

Останні новини:  Емілі Ратаковські з’явилася на модному показі з 3-річним сином

На конференції Disney D23 Кертіс назвала фільм “любовним листом до матерів і дочок», а в інтерв’ю для People описала його як “прекрасний проєкт про зв’язок між поколіннями». Лохан також додала: “Це чудово — бачити три покоління в цьому фільмі. Яким прекрасним є момент, коли Анна звертається до Тесс за порадою. Але Тесс все одно намагається прийти та дати свою пораду».

Останні новини:  Тіна Кароль розповіла про свій шлях до української сцени