Такі нігті виглядають розкішно: як повторити трендовий манікюр Бейонсе

Сьогодні,   19:40    305

Манікюр для багатьох дівчат — це не тільки спосіб відволіктися від рутинних справ і безлічі турбот, але і варіант, щоб самовиразитися і підкреслити свій стиль. І якщо ви вже робили французький манікюр із темно-синіми кінчиками, радимо звернути увагу на трендовий манікюр, як у всесвітньо відомої співачки Бейонсе.

РБК-Україна (проект Styler) розповідає, який нейл-арт прикрашає нігті знаменитості та як його повторити.

Новий тренд у манікюрі

Додавання будь-яких штрихів до класичного манікюру, чи то аксесуари, чи використання наклейок для нігтів стало головним трендом нейл-індустрії цієї осені. Це може бути наклейка або емблема для привернення уваги до важливої теми або просто акцент на чомусь важливому саме для вас.

Останні новини:  Як видалити з одягу сліди поту: вдасться врятувати навіть білу футболку

Наприклад, Бейонсе використала цю тенденцію, щоб віддати шану своїй мамі Тіні Ноулз.

Такі нігті виглядають розкішно: як повторити трендовий манікюр Бейонсе

Манікюр із наклейкою (фото: instagram.com/mihonails)

Образ Бейонсе

Співачка з’явилася на церемонії вручення премії «Жінка року» журналу Glamour, щоб підтримати свою маму.

Для заходу вона обрала світло-коричневий брючний костюм, розшитий бусинами та стразами. Примітно, що піджак вона одягла на голе тіло, навіть відмовившись від нижньої білизни.

Останні новини:  Астрологи назвали енергетичних вампірів за знаком Зодіаку

Такі нігті виглядають розкішно: як повторити трендовий манікюр БейонсеТакі нігті виглядають розкішно: як повторити трендовий манікюр Бейонсе

Лук Бейонсе (фото: instagram.com/beyonce)




Свій образ вона доповнила прозорими босоніжками на шпильках, які також були оздоблені камінням. Таким чином можна також розглянути і педикюр артистки — вона обрала коричневий гель-лак із мерехтливими блискітками.

Такі нігті виглядають розкішно: як повторити трендовий манікюр Бейонсе

Педикюр зірки (фото: instagram.com/mihonails)

Співачка поділилася знімками із заходу у своєму Instagram, а її майстер манікюру Miho okawara детальніше розповіла, як повторити такий нейл-арт. Для створення образу вона використовувала унікальний колір під назвою Melty gelato.

Останні новини:  В чому секрет п’ятизіркових готелів, підтримувати приємний аромат в ванній кімнаті

Як зробити манікюр як у Бейонсе

Спочатку необхідно зробити комбінований манікюр і надати нігтям необхідну форму — Бейонсе віддає перевагу довгим нігтям мигдалеподібної форми.

Потім вибираємо молочно-білу основу з рожевим мерехтливим хромованим покриттям. Зазначимо, що це можуть бути два різні гель-лаки: молочний, а зверху спеціальний напівпрозорий лак із хромованими частинками.

Середній палець Бейонсе прикрасила золотистою наклейкою зі словом «мама». До речі, співачка і сама є багатодітною матір’ю, тому такий акцент є важливим і для неї самої.

Такі нігті виглядають розкішно: як повторити трендовий манікюр Бейонсе

Такі нігті виглядають розкішно: як повторити трендовий манікюр Бейонсе

Манікюр Бейонсе (фото: instagram.com/mihonails)