Історія кохання Аліни Гросу та Романа Полянського

Вчора,   22:30    398

Аліна Гросу встигла двічі вийти заміж. Обидва її обранці – росіяни. Другий чоловік був присутній на першому весіллі знаменитості. Схоже, тепер пара врешті об’єдналася й здобула щастя.

Перший шлюб Аліни Гросу виявився великою помилкою. Молодята після гучного весілля не прожили й року. Набагато цікавішими стали стосунки українки з іншим росіянином Романом Полянським.

З’ясувалося, що актори були знайомі дуже давно. Полянський знімався у кліпі Гросу. Вони здружилися. Аліна навіть запросила Романа на своє перше весілля. На той момент чоловік був одружений і не збирався зраджувати дружину.

Останні новини:  Melovin показав фігуру дівчини, яка відповіла згодою на його пропозицію

Та час йде, і все змінюється. Полянський розлучився, Гросу теж не вжилася з блондином. Вони стали вільними й могли зустрічатися відкрито. Роман познайомив Аліну зі своєю родиною та донькою Марфою.

Чоловік настільки закохався, що ладен був їхати за дівчиною навіть до Києва. Вони знімалися в кіно та кліпах. І все було б добре, аби не повномасштабне вторгнення. Аліна невдовзі сповістила, що перебралася до США, де житиме й навчатиметься.

Всі гадали, що вона розсталася з росіянином. Жаліли, що знову самотня. Та дівчина стала натякати на те, що в її особистому житті все гаразд. Викладала в мережу світлини з чоловічою рукою та знімала кліпи про кохання.

Останні новини:  Нова кохана Х'ю Джекмана подала на розлучення з відомим сценаристом

Коли Аліна оголосила, що виходить заміж, то виклала в мережу купу світлин у весільній сукні. Поряд був обранець, але його обличчя Гросу не показала. Багато кому потилиця нареченого видалася схожою на Романову, але зірка це не підтверджувала.




Правда спливла раптово. Українку запросили на офіційний прийом до мера Нью-Йорка. Аліна завбачливо виклала у мережу лише власні фото. А от гості закладу показали, хто супроводжував зірку – Роман Полянський. До того ж на безіменних пальцях парочки були присутні абсолютно ідентичні обручки. Пазл склався: вони таки разом.

Останні новини:  Оля Полякова вперше заявила, що бреше журналістам задля піару


odnaminyta.com