Катю Осадчу зі “Світського життя” потіснили Мирослава Мандзюк та Наталка Тур

Вчора,   23:00    305

Багато років поспіль ми дізнавалися новини шоубізу виключно зі «Світського життя». Наразі Катерина Осадча відмовилася від цієї програми. На зміну ведучій прийшли нові кадри.

Катя Осадча

Починаючи з 2008 року, глядачі щотижня линули до екранів телевізорів, щоб дізнатися головні новини українського шоубізу. Незмінна ведуча “Світського життя” вражала не менше, аніж селебріті, в яких вона брала інтерв’ю.

Катю Осадчу замінили інші ведучі

Катерина завжди була вбрана у найвишуканіші сукні. Її брендом був неодмінний закрутистий капелюшок на голові. Запитання були настільки гострими, що гості програми дивувалися – звідки ведуча настільки глибоко обізнана в подробицях їхнього життя.

Останні новини:  Як змінилася Леся Нікітюк за роки своєї кар’єри: пару разів розсмішила коміка, зате тепер топова телеведуча

Мирослава Мандзюк

З початком повномасштабного вторгнення Катерина Осадча закрила рейтингову програму й зайнялася іншими проєктами. Натомість її місце посіли інші інтерв’юєрки. Одна з них Мирослава Мандзюк з телеканалу СТБ.

Катю Осадчу замінили інші ведучі

Журналістка залюбки спілкується зі знаменитостями, ходить до них у гості чи запрошує на інтерв’ю в якийсь затишний куточок. Звісно, обходиться без капелюшків, але завжди має доволі показний вигляд.

Останні новини:  Оля Полякова вперше заявила, що бреше журналістам задля піару

Наталка Тур

Журналістку з “Люкс ФМ” деякі зірки навіть трішки побоюються. Дівчина завжди починає інтерв’ю з лайтових запитань, а потім поступово переходить до дуже відвертих. Зокрема, Жені Галичу довелося розповідати в ефірі, як вони з дружиною розв’язують інтимні питання на відстані.

Катю Осадчу замінили інші ведучі

Деякі просто не витримують напору ведучої і ганебно тікають від її мікрофона. Таке сталося з Надією Матвєєвою, кола Наталка поцікавилася стосунками з її молодим обранцем, та з Володимиром Кличком, що навідріз відмовився говорити про колишню наречену Гейден Панеттьєр.





odnaminyta.com

Останні новини:  Світська журналістка назвала нові стосунки Лесі Нікітюк піаром і озвучила його причину