Близька подруга Наталі Могилевської розповіла про особливості її прийомних дочок

Сьогодні,   01:00    490

Подруга української співачки Наталії Могилевської, українська письменниця Лада Лузіна в інтерв’ю, яке 15 жовтня опублікувало Oboz.ua, розповіла про дітей, котрих удочерила артистка на початку повномасштабного вторгнення країни-агресора РФ в Україну.

«Мені здається, що Наталія Могилевська – та рідкісна людина, яка на перетині військових перехресть знайшла себе – в особистому житті так точно, – сказала письменниця. – Зрозуміло, що діти – це непросто, величезна відповідальність. Ще й зараз, у період максимального дисбалансу. Завдань дуже багато, але вона вирішує їх із задоволенням та інтересом – це видно. Ще вона стала набагато спокійнішою, знайшла свою точку рівноваги».

Останні новини:  Слава Камінська помилувалася сином і дочкою

За словами Лузіної, діти співачки дуже схожі на неї.

«Я знаю, що Наталія не показує дітей, але сподіваюся, вона мене не вб’є, якщо скажу одну річ, – зазначила подруга Могилевської. – Дивно, але дівчатка настільки схожі на Наталію, що, якби вона вирішила видати в публічний простір історію, що це її рідні діти, усі б повірили. І я дуже поважаю її позицію, що в доньок – своя історія, і вони мають право самі її розповісти, коли виростуть. Або ніколи не розповідати, якщо так вирішать».

  • Могилевська протягом двох років приховувала, що стала прийомною матір’ю для двох рідних сестер – старшої Мішель (13 років) і молодшої Софії (чотири роки). Уперше у своєму материнстві артистка зізналася напередодні Нового 2024 року.
  • За словами артистки, вона вдочерила сестер на початку повномасштабної війни країни-агресора РФ проти України. Вона зізналася, що спочатку не планувала вдочеряти двох дітей.
Останні новини:  Син Софі Лорен заручився із фітнес-тренеркою з Грузії

«Я не планувала, чесно кажучи. Я полюбила дуже маленьку Соню, не знала, що в неї є сестричка. Коли дізналася, була щаслива, що їх дві», – додала артистка.

«Саме ці дві дівчинки, саме їх я полюбила, саме вони були дані мені долею. Моя старша донька стала мамою для моєї молодшої. У певний момент життя вона взяла на себе всю цю відповідальність дорослої людини – вона рятувала життя кілька разів молодшій, коли вони голодували, вона знаходила їжу, годувала молодшу, якій було всього півтора року», – розповідала співачка у квітні 2024 року.





dailynews.kyiv.ua

Останні новини:  Тіна Кароль обтиснула форми прозорим костюмом – жінка, яку хочуть всі