Тіна Кароль обтиснула форми прозорим костюмом – жінка, яку хочуть всі

Сьогодні,   10:00    185

Українська співачка Тіна Кароль вразила результатом фотосесії, на якій вона позувала у прозорому комбінезоні. Прихильники відмітили, що артистка дуже тендітна та чарівна.

Співачка Тіна Кароль із тих жінок, які з віком лише стають красивішими. За останні кілька років співачка привела свою фізично форму до ідеалу, змінила зачіску та стала виглядати ще більш яскраво, ніж раніше.

Нещодавно артистка у своєму Інстаграм-блозі опублікувала знімки з останньої фотосесії. На фото співачка позувала у білому комбінезоні, який зроблений лише з мережива. Волосся Тіни було зібране, а на обличчі майже не було макіяжу.

Останні новини:  Помста Анни Вінтур? Дата суду над Пі Дідді збіглася з важливою подією у світі моди

Користувачі Мережі оцінили фотосесію Кароль і написали їй багато компліментів в коментарях.

Ось, що пишуть коментатори:

  • “Наша ніжність”;
  • “Така красуня!”;
  • “Така тендітна та ніжна”;
  • “Неймовірні фото”;
  • “Неперевершена, дуже гарно!”.

Варто відзначити, що Тіна Кароль докладає дуже багато зусиль, щоб виглядати так, як вона виглядає. За словами артистки, вона тренується щодня, а буває, що й 2 рази на день. Цьому факту важко не повірити, адже артистка досягнула серйозних спортивних досягнень, які час від часу демонструє у своєму блозі. Крім того, фізична форма Тіни викликає справжнє захоплення: кубики пресу, неймовірна розтяжка та підтягнуте тіло – такою зараз є Кароль.

Останні новини:  Женя Галич із O.Torvald вперше відповів на чутки про розлучення

Крім того, Кароль слідкує за своїм харчуванням. Співачка підібрала для себе той тип харчування, який допомагає їй підтримувати чудову фізичну форму. Суть дієти Тіни Кароль у тому, що вона споживає продукти залежно від їхнього інсулінового індексу. До 13:00 співачці дозволено їсти лише ряд продуктів, які мають інсуліновий індекс не вище 30%. З 13:00 до 15:00 Тіна може їсти продукти з інсуліновим індексом не вище 60%, а після 15:00 Кароль споживає лише продукти з інсуліновим індексом менше 10%.





odnaminyta.com

Останні новини:  Ексдружина Віталія Кличка показала свої сицилійські канікули