Представлений Skoda Karoq Edition

Сьогодні,   00:21    413


Skoda представила Skoda Karoq Edition у кількох версіях, які отримали більше стандартного обладнання. Замовлення вже приймають, а перші постачання очікуються наприкінці листопада.

Нові комплектації SE Edition, SE L Edition і SportLine Edition тепер включають підігрів передніх сидінь, кермо, що підігрівається, і камеру заднього виду. У версіях SE L Edition та SportLine Edition встановлений 9,2-дюймовий сенсорний екран мультимедійної системи, який раніше був опцією. Модель SportLine Edition отримала систему динамічного керування шасі (DCC).

Останні новини:  Уся надія на нову розробку: роботизоване таксі Tesla позбавили зарядного порту

Моделі SE Edition і SE L Edition пропонують 1,0-літровий бензиновий двигун потужністю 114 к.с. з механічною коробкою передач. Доступний 1,5-літровий турбований двигун на 148 к.с. з вибором між механікою та автоматом DSG. Для SE L Edition пропонується 2,0-літровий дизельний двигун потужністю 148 л із повним приводом. Модель SportLine Edition отримала потужніший 2,0-літровий бензиновий двигун на 187 к.с., повний привід та автоматичну коробку передач DSG. Ціна стартує від 30 000 євро.


portaltele.com.ua

Останні новини:  Стосується всіх водіїв: надійшло попередження про нові правила автострахування