Ольга Мартиновська знайшла білет на концерт Океан Ельзи 10-річної давності

Вчора,   19:00    211

Героїня «Мастер Шеф», відома кулінарка та телеведуча Ольга Мартиновська поділилася своїми емоціями після відвідування концерту «Океан Ельзи» та пригадала, як це було 10 років назад.

Ольга Мартиновська, відома українська кулінарка та телеведуча, нещодавно поділилася зворушливим постом у своєму Instagram, де показала білети на концерт легендарного гурту “Океан Ельзи», який відбувся в Києві у 2014 році. Її пост викликав багато емоцій та спогадів у багатьох українців, які також відчули ностальгію за минулими часами.

Останні новини:  Анна Саліванчук отримала диплом психолога та показала фото з випускного

Ольга Мартиновська пригадала, як ходила на концерт Океана Ельзи 10 років назад

У своєму пості Ольга згадала, як у червні 2014 року разом із подругою відвідувала концерт “Океан Ельзи” на стадіоні “Олімпійський”. Це був час після революції, коли багато хто в країні переживав непрості емоції, але одночасно вірили у краще майбутнє.

“Нам по 25, ми ще в шоці після революції, але повні віри, що гірше вже не буде”, — написала Ольга.

Ціна на квитки у 2014 році, як згадала Мартиновська, становила 650 гривень. Це цікаве порівняння, адже сьогодні, через 10 років, квитки на концерт Вакарчука можуть коштувати в п’ять разів дорожче, що відображає не лише інфляцію, але й зростаючу популярність гурту.

Останні новини:  Настя Каменських показала, хто обіймає її в ліжку, коли поряд немає Потапа
Ольга Мартиновська пригадала, яким був концерт Океана Ельзи десять років назад

Мартиновська також підкреслила, як змінилися часи за цей десятилітній період. Якщо у 2014 році вони відвідували концерт під відкритим небом, випив шампанського та з вірою у краще, то в 2024 році вона знову сиділа на концерті, але вже з іншими думками та емоціями.




Група “Океан Ельзи” у 2024 році відзначила своє 30-річчя, на честь чого влаштувала великий тур по Україні. Ольга наголосила на тому, що за всі ці роки гурт не виконав жодної російськомовної пісні, що ще більше підкреслює їхню відданість українській культурі та мові.

Останні новини:  В’ячеслав Узелков став інвалідом другої групи і показав пенсійне посвідчення


odnaminyta.com