Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Сьогодні,   12:00    235

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Олександр Педан частенько викладає в Інстаграм ролики чи фото, зняті просто в себе вдома. Тому можемо скласти враження, як облаштовано житло відомого чоловіка. Нині старша донька Валерія перебуває на навчанні у Львові, то частіше за все бачимо господаря разом з сином.

Останні новини:  Алла Мазур показала світлину з посестрами, що як і вона подолали онкологію
Дружина Інна останнім часом у кадр не потрапляла. Чи то не любить зніматися, чи то зайнята іншими справами. Отже, на світлинах бачимо дитячу кімнату. Вірніше, той шматочок житла, де Марк навчається.
Меблі тут білого кольору. Чимала шафа забита різним дитячим крамом вщерть. Білий письмовий стіл біля стіни перетворюється на відкриті полички, на яких не лише книжки, але й інші хлопчачі штуки.
У вітальні стіни пофарбовані у доволі темні кольори. Ламінат на підлозі темно-сірого кольору. Тут присутня книжкова шафа, поряд драбина та дзеркало. Сірий диван стоїть посеред кімнати, а по центру, як в давнину, постелений килим.
Схоже, саме в цій кімнаті домашні проводять найбільше часу, бо тут ми бачимо не лише Олександра Педана, але і його сина-школярика та доньку-студентку. Між диваном і вікном зручно вмостився столик із зеленими насадженнями.
Вітальня плавно переходить у кухню, де стіни заклеєні доволі веселенькими шпалерами з різноколірних чайничків. Є люстра, зроблена з переплетених дротів. А зовсім недалеко від неї інша – у вигляді кулі. Зверху наклеєні шматочки дзеркал, бліки від яких створюють цікаві візерунки на стелі.

Є ще сходи на 2 поверх. То виходить, що квартира дворівнева. Тут бачимо вішалку для одягу та невеличку шафу, на якій висить гітара. Журнальний столик біля дивану з вирізьбленими ніжками.





odnaminyta.com