Донька Кузьми Скрябіна відвідала Дубаї в Карпатах

Сьогодні,   13:30    169

Якась дивина, скажете ви, як могла Барбара Кузьменко з чоловіком призовного віку поїхати до Дубаїв?! Заспокойтеся, ніхто нікому не давав жодних хабарів на кордоні, оскільки подружжя його навіть не перетинало.

А табличку з написом “Дубаї” відпочивальники знайшли у Карпатах. Таким чином мешканці села Дубина Стрийського району вирішили трішки покреативити й заманити туристів.

Слід відзначити, що це їм вдалося на всі 100%. Туристи у Карпатах залюбки фотографуються зі знаком, що розташований дорогою до водоспаду Кам’янка на березі річки Опір. Трапляються, спеціально заради селфі туди й приїжджають.

Останні новини:  Усміхнена Кеті Холмс в атласному total black засвітилася на бродвейській премʼєрі

Якісь нечестиві люди забрали знак собі як сувенір, та дубинці не розгубилися. Встановили новий вказівник. Щоправда, тепер закріпили міцніше, тож викопати більше нікому не вдасться.

Барбара з чоловіком та собакою теж не стрималися й сфоткалися біля дивовижного вказівника. Донька Кузьми також виклала в Інстаграм-сторіз ще купу фото з гарними краєвидами Карпат, які вже вкрилися жовтневою позолотою.

Заміж зіркова донька вийшла за однокурсника Віктора Тура. У грудні подружжя відзначатиме 5-річчя шлюбу. Замість дитини пара поки що завела собі собаку, яка часто присутня на родинних фото.

Останні новини:  Оксана Білозір пояснила, чому не може назвати того, хто причетний до її отруєння Новачком

Натомість Барбара Кузьменко частенько хрестить дітей своїх подруг і викладає світлини з похресниками в Інстаграм. Тож коли закінчиться війна, і косметологиня врешті стане мамою, знатиме, як опікуватися малечею.

odnaminyta.com