Акторка Джессіка Альба показала свою "мамасіту" та поділилася дитячими фотографіями

Сьогодні,   09:00    799

Джессіка Альба зворушливо привітала свою маму, Кеті Альбу, з днем народження, опублікувавши сімейні фото в Instagram. У дописі акторка назвала її «мамасітою» та висловила глибоку подяку за підтримку та любов, яку вона отримувала протягом усього життя.

«З самого першого дня ти була поруч, вірила в мене та заохочувала йти за мріями, якими б великими вони не були», — написала Джессіка. Вона також зазначила, що Кеті — чудова бабуся, і її діти щасливі мати таку турботливу людину в своєму житті.

Джессіка Альба виросла у скромній родині. Її батько був у військовій службі, тому сім’я часто переїжджала, а мама займалася домашнім господарством та підтримувала Джессіку у всіх її починаннях. Попри часті переїзди, Кеті Альба завжди знаходила час і сили для своєї доньки, заохочуючи її акторську кар’єру з раннього віку.

Останні новини:  Особисте життя нових секс-символів України

У дитинстві Джессіка стикалася з багатьма проблемами зі здоров’ям, проте саме завдяки маминій підтримці та віри в себе вона змогла подолати труднощі та досягти успіху в Голлівуді. Згадуючи дитинство, Альба також відзначила, що її мама познайомила її з музикою Пат Бенатар, яка супроводжувала її протягом юності.

Альба завершила пост побажаннями здоров’я, сміху та нових спільних пригод.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Jessica Alba (@jessicaalba)