Особисте життя нових секс-символів України

Сьогодні,   21:00    312

Війна завжди народжує нових кумирів. Звичайно, героями стають відважні військові, іноді ціною власного життя, що зупиняють просування ворога на рідну землю. Проте, крім тих, хто взяв у руки зброю, народними улюбленцями стають і ті, хто дає інформацію про події на фронті, як цілющу вологу в пустелі, що дарує людям краплі надії, що перетворюються на дзвінкі струмки впевненості і надії в неминучій перемозі над ворогом.

Таким втіленням надії і моральної підтримки для більшості українців стали Віталій Кім, Олексій Арестович, який вводить в гіпноз своїм спокоєм, оптимістичний Михайло Федоров, Віталій Кличко, який також вселяю віру. Мужні та впевнені в собі, вони буквально закохали у себе всіх жінок України, незважаючи на вік. Але, прекрасна полвина нашої країни, змушені вас трохи засмутити — серця улюбленців іже давно зайняті, подробиці у нашій статті.

Останні новини:  Третя вагітність принесла Джамалі 18 кілограмів: зірка худнути не поспішає

Віталій Кім

Супергерой соцмереж та телебачення, сорокарічний Віталій Кім давно одружений і разом із чарівною дружиною Юлією виховує двох дочок — Женю та Олександру та сина Руслана.

Незважаючи на неслов’янську зовнішність, Віталій родом із Миколаєва. З 1998 року займався підприємництвом, з 2005 року працював на керівних посадах у Миколаєві. 2015-го почав працювати в департаменті аграрної політики України паралельно займаючись будівництвом житлових комплексів. З кінця 2020-го був призначений Володимиром Зеленським керувати Миколаївською областю. Нагороджений орденом Богдана Хмельницького третього ступеня.

Останні новини:  34-річного Тараса Цимбалюка не впізнати – кардинально змінив імідж

Олексій Арестович




«Головний заспокоювач» українців Олексій Арестович був одружений двічі. Про свій перший шлюб політик намагається не згадувати, відомо лише, що від цього союзу в Олексія є дочка Вероніка.

У 2015 році він одружився вдруге. Друга дружина – Анастасія Валеріївна Арестович (у дівоцтві Грибанова), директор з розвитку в одному з видавництв. У шлюбі з Анастасією у них народилося двоє дітей.

Михайло Федорів

Віце-прем’єр-міністр України, міністр цифрової трансформації Михайло Федоров вже 7 років одружений із дизайнеркою Анастасією. Подружжя виховує доньку Марію.

Останні новини:  Бен Аффлек використовує дітей для переваги в розлученні з Джей Ло

Анастасія Федорів є власницею бренду жіночого одягу COVER. Також вона веде Telegram-канал UkraineNow, де англійською та іншими іноземними мовами повідомляється про події в Україні.

Подружжя часто публікує спільні фото в соцмережах.

Віталій Кличко

Надія та опора мешканців столиці, один із найкращих боксерів світу всіх часів Віталій Кличко одружений з 1996 року.

Пара виховує трьох дітей – Максима, Єлизавету-Вікторію та Єгора-Деніела. Дружина мера, Наталя, перебуває у Гамбурзі, там вона відвідує мітинги та інформує європейців про ситуацію в Україні.