ТОП-5 гібридів з найбільшим запасом ходу на електротязі.

Сьогодні,   11:00    203


Сучасні підключаємі гібриди (PHEV) стали справжнім порятунком для тих, хто хоче економити на паливі та піклуватися про довкілля. Вони дозволяють долати значні відстані на електротязі, причому деякі моделі можуть проїхати більше ніж 100 км без увімкнення бензинового двигуна. Це робить такі автомобілі ідеальними для щоденних поїздок та коротких подорожей. Пропонуємо ознайомитися з п’ятьма найкращими гібридами з найбільшим запасом ходу на електриці за версією британського видання “What Car?”.

Останні новини:  Задіють спеціальні картриджі: у Toyota придумали, як суттєво спростити заправку машин на водні

Volkswagen Golf 1.5 TSI 204 eHybrid
Запас ходу: 142 км

Лідером за дальністю пробігу став Volkswagen Golf, який може подолати до 142 км на одному заряді. Це робить його чудовим варіантом для водіїв, що прагнуть мінімізувати витрати на паливо і подорожувати на електротязі.

Skoda Superb Estate 1.5 TSI iV SE
Запас ходу: 134 км

Skoda Superb Estate – універсал, здатний проїхати до 134 км на електриці. Завдяки великому багажнику та просторому салону, він підходить для далеких подорожей і сімейного використання.

Останні новини:  Водіям нагадали про штраф за тріщину на вітровому склі авто

Volkswagen Passat 1.5 TSI eHybrid
Запас ходу: 130 км




Елегантний Volkswagen Passat може подолати до 130 км на електротязі, що робить його відмінним вибором для тих, хто хоче зменшити витрати на паливо, зберігаючи комфорт і простір.

Volkswagen Tiguan 1.5 TSI eHybrid
Запас ходу: 124 км

Останні новини:  Chevrolet Silverado EV отримав нову версію

Volkswagen Tiguan поєднує комфорт та технологічні рішення, дозволяючи проїхати до 124 км на електриці, що робить його зручним для міських поїздок без частих підзарядок.

Skoda Kodiaq 1.5 TSI iV 204
Запас ходу: 122 км

Гібридна Skoda Kodiaq відрізняється місткістю та практичністю. Завдяки батареї на 19,7 кВт·год цей кросовер може подолати до 122 км на електричному живленні, що робить його ідеальним вибором для сімейних та міських поїздок.


uamotors.com.ua