Затоплені автомобілі треба здавати на шрот – експертна думка

02.09.2024   15:00    328

Нещодавня повінь у Варшаві спричинила затоплення багатьох автомобілів. І якщо деякі з них підтопило не дуже критично, то інші просто плавали в паркінгах. Саме про такі авто та їх подальшу участь пише Аuto.24.

Зокрема, йдеться про те, що столичний сайт Варшави Miejski Reporter опублікував фоторепортаж про затоплені вночі 20 серпня автівки в одному з підземних паркінгів на території району Мокотув. Лише на цій локації збитки перетнули позначку у мільйон злотих, тобто 10,5 мільйона гривень. Експерти зазначили, що такі машини ремонтувати не варто.

Останні новини:  Противотуманки в авто без туману: який штраф в україні

Паркінг в будинку по вулиці Faworytki влаштовано на мінус 2 поверсі. Там воду відкачали, трохи просохло, але наслідки повені залишили свій знак в найменших щілинах автомобілів та мотоциклів.

Туди через вентиляційні канали ринула вода зі Служевецького струмка, у якого прорвало дамбу. Через це вода затопила найближчі вулиці та площі. Дісталося й підземним паркінгам.

На згаданій підбудинковій автостоянці водою залило кілька десятків автомобілів, у тому числі і два електромобілі (Tesla і Peugeot), а також два мотоцикли та велосипеди.

Останні новини:  Volkswagen оновив кросовер Taos

“Всі затоплені автомобілі треба здавати на шрот. Вони перебували під водою на глибині 4 метри понад 24 години. Деякі автомобілі рухалися водою, зачепивши інші транспортні засоби, а також стовпи й стіни гаража. Весь підземний гараж потребує капітального ремонту”, – повідомляє Miejski Reporter, посилаючись на висновки експертів.

Обладнання паркінгу теж потребує заміни (електрика, опалення тощо). Збитки вважаються мільйонними.

Останні новини:  В Україні випустили доступний електрокар із запасом ходу до 300 км


newsauto.com.ua