Луцький гурт випустив мотиваційний кліп на пісню «У тебе є ти» (відео)

15.09.2024   05:34    515

Луцький гурт «Флайза» опублікував кліп на пісню «У тебе є ти».

Відеокліп знімали у найпопулярніших локаціях міста, передає «Таблоїд Волині».

Серед них: Луцький замок, Будинок скульптора Голованя, унікальне та легендарне авто Луцька «Волинянка», найпопулярніша пішохідна вулиця Лесі Українки, галерея стріт-арту «Галерея 4/8 (4/8 Gallery)», річка Стир, двометрова полірована скульптура з нержавіючої сталі з бетонним подіумом «Зерно».

«Гадаємо, що це саме те, що зараз потрібно українцям на противагу щоденним жахливим новинам. Не забувайте балансувати та компенсувати негатив порцією добра аби геть не поїхав дах. Пісня-ствердження про те, що у тебе, не зважаючи ні на що, є ТИ! Ледь не все у цьому житті залежить в першу чергу від нас самих – від наших дій, міркувань, відчуттів, комунікацій, радощів, проблем і відношення до них. Беріть від життя більше позитиву, наскільки це можливо. А Флайза тобі в цьому допоможе. Слухай пісню сам і не забудь поділитись із друзями», – пишуть музиканти.

Кліп знімали чотири визначних оператори та режисери Луцька та Рівного – Володимир СущОлександр СоловейІван ВоробейЮрій Бочко. Зйомки відбувались у кілька знімальних днів: спочатку знімали учасників гурту у різних місцях Луцька, а згодом – велетенського пухнастого ведмедя та лучан, які трапились на його шляху.

Останні новини:  Бійці групи “Птахи Одіна” нищать живу силу ворога. ВІДЕО

Луцький гурт випустив мотиваційний кліп на пісню «У тебе є ти» (відео)