Новий тортик «Сільська дівчина»

02.09.2024   16:00    484

Готую знаменитий німецький молочний торт. Зараз торт німецький молочний такий популярний, що його готують не тільки в Німеччині, а й у багатьох інших країнах. Торт за цим рецептом виходить неймовірно ніжний із приємним молочним смаком.

Інгредієнти:

Коржі:

  • Згущене молоко – 380 г
  • Яйця – 2 шт.
  • Борошно – 200 г
  • Розпушувач – 10 г
  • Ванілін – дрібка

Крем:

  • Вершки (від 33%) – 1000 г
  • Цукрова пудра – 150 г
  • Екстракт ванілі – ¼ ч. л.

Приготування:

Коржі:

У згущене молоко додаю яйця і ретельно перемішую до однорідності.

Останні новини:  Салат за 5 хвилин і варити нічого не треба

Додаю все борошно, розпушувач і ванілін. Перемішую масу до консистенції однорідного тіста. Ось таке текуче згущене тісто вийшло.

Викладаю 2 повні столові ложки тіста на пекарський папір із попередньо прокресленим колом діаметром 20 сантиметрів. Розподіляю тісто шпателем по площі кола.  Перекладаю пергаментний папір із тістом на деко. Прибираю деко в розігріту до 160 градусів духовку на 5-7 хвилин.

Випечений корж перекладаю з дека для охолодження. Обережно витягую пекарський папір від коржа. Таким чином, випікаю решту 8 молочних коржів.

Останні новини:  Галицький пляцок “Вишиванка”

Крем:




Для приготування крему в 800 грам вершків додаю ванільний екстракт і цукрову пудру. Збиваю міксером до отримання стабільного вершкового крему.

Для складання торта, на робочу поверхню накладаю трохи крему. Зверху укладаю перший корж пористою стороною догори. Накладаю на поверхню коржа вершковий крем і рівномірно його розподіляю по всій площі випічки. Зверху укладаю другий корж і накладаю крем. З усіма молочними коржами, що залишилися, проробляю ідентичні маніпуляції.

Закриваю торт останнім 8 коржем. Рівномірно розподіляю вершковий крем по всій поверхні торта. Прибираю торт у холодильник мінімум на 8 годин.

Останні новини:  Коли у вас зовсім немає часу, а потрібно приготувати щось смачне на вечерю

Для оформлення торта 200 грамів вершків збиваю міксером до отримання пишного крему. Накладаю крем плоским шпателем у вигляді вершкових мазків, починаючи збоку торта. Такі ж мазки також накладаю зверху торта. Оформлення кремом дуже нагадує хмаринки і підкреслює ніжну текстуру торта.

За бажанням, торт можна прикрасити фруктами або ягодами. Я використовувала гранат. Торт вийшов дуже смачним із ніжними молочними коржами та вершковим кремом.


ua-novosti.info