За допомогою цього простого трюку з легкістю повертаю колишню функціональність висохлим вологим серветкам

11.09.2024   12:20    177
Вологі серветки необхідні для підтримки гігієни в домашньому господарстві, на робочому місці і навіть у дорозі. Вони використовуються для очищення поверхонь, витирання плям та багато іншого.

Вологі серветки стали популярними завдяки своїй практичності та широкому застосуванню. Вони ідеально підходять для дуже швидкого очищення рук та різноманітних поверхонь у домі. Але у них є істотний мінус: якщо їх упаковка втратила свою герметичність, тоді серветки можуть швидко пересихати.

Висохлі вологі серветки можуть створити справжню незручність. Викидання цих серветок не є екологічно чистим і може бути марною витратою ресурсів. У таких ситуаціях дуже важливо знати, як зробити сухі серветки знову вологими.

Останні новини:  Що треба знати володаркам кучерявого волосся

На щастя, є як мінімум один простенький метод, що дозволить відновити серветкам їхню первісну функціональність. Розповідаємо далі в матеріалі про чотири прості дії, які допоможуть відновити висохлі вологі серветки та повернути їм початкові властивості.

Не спішіть викидати у смітник ваші вологі серветки, якщо вони висохли. Для повернення їхньої попередньої вологості зробіть наступні прості, але дієві кроки.

Спершу слід підготувати розчин. Для цього необхідно налити в невеличку глибоку та зручну ємність дві-три столові ложки простої водички, потім додати декілька крапель звичайного рідкого мила та 0,5 чайної ложечки гліцерину. Саме гліцерин допоможе покращити затримання вологи, перетворивши воду на відмінний засіб для просочення висохлих серветок.




Далі варто залити рідину: отриманий розчин потрібно налити в упаковку, у якій зберігаються серветки.

Останні новини:  Як зберігати прикраси вдома: 3 найкращі дизайнерські рішення

Після цього треба провести замішування. Зокрема, необхідно щільно закрити упаковку та дуже добре її потрясти для того, щоб рідина могла рівномірно розподілитися по всій кількості серветок.

На останньому етапі потрібно перевірити стан. Приблизно через п’ять хвилинок слід відкрити упаковку та спробувати дістати одну з серветок. Ви повинні побачити, що вона знову стала вологою та готовою до застосування.

Останні новини:  7 ознак щасливих стосунків у парі з погляду психологів

Таким чином, такий простий та “копійчаний” спосіб дозволяє ефективно й без зайвих зусиль відновити початкові властивості вологих серветок, завдяки чому вони знову стануть придатними для щоденного використання. Тому не викидайте засохлі серветки, а краще спробуйте цей описаний вище спосіб, і ви заощадите час, гроші і ресурси.






1111529