Chery готує кросовер, схожий на Range Rover

17.09.2024   17:31    385

Знову за старе! Компанія Chery готує кросовер Tiggo 7 Sport, схожий на Range Rover. Продажі нової моделі стартують у Китаї найближчими тижнями — перші автомобілі вже надійшли до місцевих дилерських центрів.

Згідно з новою інформацією, Tiggo 7 Sport запропонують у двох модифікаціях: зі звичайним бензиновим ДВЗ та з гібридною силовою установкою. Щодо дизайну екстер’єру, який нагадує Range Rover, то проблеми з JLR у Chery навряд чи виникнуть — у КНР китайський автовиробник має спільне підприємство з британською компанією.

Останні новини:  Китайці зірвали прем’єру кросовера MINI Aceman JCW

Перші подробиці нового кросоверу з’явилися ще у серпні. Вже тоді Chery у властивій їй манері заплутала всіх з ім’ям новинки: її анонсували як Tiggo 7 Sport, причому зареєстрований автомобіль був як Explore 06.

Базується Tiggo 7 Sport на платформі T1X, у розробці якої взяв участь британський партнер Chery. У довжину кросовер налічує 4,5 метра, колісна база дорівнює 2,67 метра – за цими параметрами його можна порівняти з Tiggo 7 Pro Max. Залежно від модифікації та комплектації у Tiggo 7 Sport відрізняється декор кузова та розмір колісних дисків (від 17 до 19 дюймів).

Під капотом у бензинової версії – турбомотор 1.6 потужністю 197 к.с. та 290 Нм крутного моменту. Заявлена ​​автовиробником витрата пального становить менше ніж 7 літрів на 100 кілометрів у змішаному циклі. Гібридна модифікація отримає 1,5-літровий ДВЗ на 156 к.с., інші параметри поки що не наводяться. Відомо лише те, що споживатиме гібрид 1,27 літра на 100 кілометрів.

Останні новини:  У Броварах сталася автотроща за участю чотирьох машин (фото)


avtomir.ua