Не допускайте цих помилок: що робити, щоб волосся швидко не жирніло

17.09.2024   16:20    146

Більшість жінок страждають від жирної шкіри голови, через яку доводиться мити волосся чи не щодня. Стилісти знайшли вирішення цієї проблеми, завдяки чому ви можете заощадити час і витрати шампуню.

Волосся вимагає особливого догляду, особливо якщо ви хочете, щоб воно завжди було шовковистим, об’ємним і здоровим. Однак стилісти кажуть, що більшість жінок припускаються одні й ті самі помилки. Давайте розберемося з цим і нарешті покінчимо з щоденним миттям голови.

Останні новини:  Господині розповіли, як попрасувати одяг без праски

Як правильно мити голову

Для початку вам акуратно потрібно розчесати волосся і тільки потім приступати до їхнього миття. Два рази помийте волосся шампунем, який підходить саме для вашого волосся. Якщо не знаєте, яким засобом скористатися, зверніться за допомогою до фахівців.

Наступний етап — нанесення кондиціонера та маски. Щоб волосся не жирніло, маску і кондиціонер потрібно наносити тільки на кінчики волосся.

Останні новини:  Як розтягнути взуття на розмір більше у домашніх умовах

Також експерти рекомендують не використовувати прасування для випрямлення локонів, оскільки вони ушкоджують структуру волосся. При частому використанні кінчики можуть бути посіченими і виглядатимуть зовсім не здоровими.

Що робити, щоб волосся швидко не жирніло

Лікарі-трихологи рекомендують рідше мити голову рідкісним шампунем, віддаючи перевагу сухому. Ще одна порада: використовуйте дитячу присипку. Зненацька, так? Виявляється, що якщо посипати нею коріння волосся, вони ще довго не жирнітимуть.

Якщо ж ви звикли до рідкого шампуню, варто вибирати ті, у складі яких є екстракт цитрусових, зеленого чаю і трав. Вони заспокоюють шкіру голови і знижують вироблення сала.

Останні новини:  7 застарілих звичок у пранні, які псують ваш одяг