Volkswagen тестує кросовер T-Roc другого покоління

Вчора,   22:31    184


Незважаючи на те, що компактний кросовер Volkswagen T-Roc цього місяця відзначає сім років на ринку, він продовжує залишатися популярним серед покупців. У 2023 році T-Roc навіть увійшов до трійки найбільш продаваних автомобілів у Європі. Тим часом вже готують друге покоління цього кросовера, і на шпигунських фото можна побачити як поточну, так і нову модель під час тестувань.

На фотографіях білий автомобіль – це майбутній T-Roc 2026 року, тоді як темний SUV – це актуальна версія T-Roc, ймовірно, в потужній модифікації R з двигуном на 297 к.с., про що свідчать шильдики, бампери та чотири вихлопні труби.

Останні новини:  Експерт назвав 10 автозапчастин та витратних матеріалів, які підробляють найчастіше

Volkswagen тестує кросовер T-Roc другого покоління: з'явилися перші фото

З першого погляду обидві моделі можуть здатися частиною одного покоління, оскільки VW часто використовує маскування, щоб приховати нові деталі. У цьому випадку радіаторні ґрати та повітрозабірники на новій моделі замасковані, що робить її схожою на поточну версію.

Втім, головний інтерес викликає те, що ховається під цим маскуванням. Очікується, що новий T-Roc отримає тонші радіаторні ґрати, схожі на ті, що встановлені на останніх моделях VW, таких як Golf Mk8.5 та оновлені Passat і Tiguan. Крім того, капот більше не буде з’єднаний із ґратами, а між ними з’явиться пластиковий елемент у колір кузова.

Останні новини:  Стало відомо, скільки коштували електромобілі 6 років тому

Характерна лінія на задньому крилі, яка надавала поточному T-Roc м’язистого вигляду, збережена і в новій версії. Проте, новий кросовер виглядає більш округлим, а його лінії стали м’якшими. Вузькі задні ліхтарі, ймовірно, з’єднані світлодіодною смугою, роблять автомобіль візуально ширшим і нижчим.




З огляду на те, що T-Roc є кросовером на базі Golf, можна припустити, що лінійка двигунів буде подібною до двигунів Golf Mk8.5. Це бензинові агрегати на 113 і 148 к.с., дизельні версії з аналогічною потужністю, а також гібридні модифікації на основі 1,5-літрового двигуна.

Останні новини:  Компанія Mercedes-Benz поліпшила фірмовий автопілот Drive Pilot

Очікується, що буде доступна версія з 2,0-літровим турбованим двигуном і повним приводом 4Motion, а також оновлена версія T-Roc R з двигуном на 333 к.с. від останнього Golf R. Однак кабріолет T-Roc не отримає продовження, і малоймовірно, що T-Roc вийде на ринок США.


uamotors.com.ua