Один з американських дилерів виставив на продаж BMW M5 E39 2000 року випуску. Пофарбований у яскравий відтінок Dakar Yellow седан виглядає як новий. Виручити за нього мають намір 280 тисяч доларів. Це при тому, що актуальний M5 G90 оцінюється у 120 тисяч доларів, пише «Автоцентр».

В описі зазначено, що перший власник седаном практично не користувався. Він зберігався в сухому гаражі і лише зрідка виїжджав на дороги. На одометрі цього BMW M5 E39 зафіксовано пробіг 633 милі (близько 1019 км). Візуально він виглядає як новий, немає навіть натяку на використання.

Останні новини:  В Україні помітили рідкісний Porsche із 90-х вартістю понад $200 тисяч

Салон також ідеальний. До того ж, він добре укомплектований.

В оснащення кабіни входять сидіння з електроприводами та пам’яттю налаштувань, навігаційна система, CD-чейнджер із шістьма дисками, аудіосистема з 14 динаміками та двозонний клімат-контроль. Його обробка виконана із чорної шкіри Nappa.

Під капотом седана встановлений 4,9-літровий атмосферний двигун V8 S62 потужністю 400 к.с. і 500 Нм крутного моменту. Він працює у парі з шестиступеневою «механікою» Getrag та системою заднього приводу.

Останні новини:  Cupra готує яскравий спортивний електромобіль