За 20 хвилин підсмажую гарячі бутерброди з найпростіших продуктів

17.09.2024   13:00    168

Якщо потрібно швидесенько приготувати сніданок, кращого варіанту як гарячі бутерброди з картоплею та ковбасою не знайти. По-перше, це дуже смачно, по-друге, доволі ситно.

Вам знадобиться:

  • 350 г білого хліба;
  • 100 г ковбаси;
  • 2 картоплини;
  • 1 яйце;
  • 10 г зелені;
  • 0,25 ч.лож. солі;
  • 1 ст.лож. олії.
Гарячі бутерброди з ковбасою та картоплею

Щоб зробити гарячі бутерброди з ковбасою та картоплею на сніданок, достатньо буде витратити 20 хвилин. Можете брати білий батон або чорний хліб. Кому як подобається. Потрібно 8 куснів.

Останні новини:  Коли солити фарш, щоб котлети вийшли “соковитими” та смачними

Гарячі бутерброди з ковбасою та картоплею

Ковбасу беріть напівкопчену, а можете використати й варену – яка є. Зелень можете взяти будь-яку – кріп, петрушку, зелену цибулю. Картопляні бульби вимийте під проточною водою. Обчистьте від шкуринки.

Натріть картоплю на тертушці у глибокій мисочці. Ковбасу теж натріть на тертушці з великими отворами. Змішайте ці 2 інгредієнти. Зелень вимийте, просушіть. Наріжте дрібненько й відправте у миску.

Останні новини:  Салат за 5 хвилин
Гарячі бутерброди з ковбасою та картоплею

Вбийте яйце. Посоліть та поперчіть. Ретельно перемішайте начинку. Якщо батон не нарізний, наріжте на шматочки завтовшки 1-1,5 см. На кожен кусень викладіть підготовлену масу ложкою. Легенько притисніть до хліба.

Гарячі бутерброди з ковбасою та картоплею

Поставте на вогонь пательню, щоб розігрівалася. Прикрутіть вогонь. Влийте олію. Викладіть бутерброди начинкою донизу на сковорідку. Робіть це швидким рухом. Дуже щільно не накладайте, щоб було зручно перевертати.




Обсмажуйте 3-4 хвилини, щоб з’явилася рум’яна скоринка. Потім переверніть силіконовою лопаткою на інший бік. Олію не доливайте, має вистачити. Коли хліб підрум’яниться, перекладіть готові гарячі бутерброди на тарілку й подавайте до столу.

Останні новини:  Названо продукти, які не можна мити перед приготуванням


odnaminyta.com