Електричний Mini Cooper JCW розкрили до офіційної прем’єри

Сьогодні,   08:27    266

Mini готується представити нову лінійку заряджених хетчбеків під спільним суббрендом JCW цієї осені, але Міністерство промисловості та інформаційних технологій Китаю випередило їх. Як і зазвичай, вони опублікували фотографії та технічні характеристики електричного варіанту задовго до його запланованої презентації.

 

Серійна модель має знайомий дизайн і виділяється завдяки повністю закритій решітці радіатора з логотипом JCW. Спортивний стиль продовжується у агресивних накладках на пороги та аеродинамічно оптимізованих 18-дюймових колісних дисках. У задній частині варіант JCW вирізняється унікальним бампером із пофарбованим дифузором.

Останні новини:  Chery потрапила у скандал через дівчину, що відверто позувала на її автомобілі

Відомо, що спортивна модель матиме літій-іонну батарею, а також електродвигун потужністю 255 к.с. Завдяки додатковій потужності JCW Electric вагою 1670 кг зможе розвивати максимальну швидкість у 200 км/год. Судячи з того, що споряджена вага новинки співпадає зі звичайними електричними Mini, новинка може мати акумулятор ємністю 49,2 кВт*год. Останній забезпечує запас ходу до 401 км.

Останні новини:  Фахівець розповів, чому атмосферний двигун не варто глушити відразу після зупинки

Нагадаємо, як раніше повідомляв AUTOGEEK, Mini представила новий електромобіль Cooper.



autogeek.com.ua