Панцерник Cougar польської армії вперше показали на виставці MSPO 2024

06.09.2024   15:41    270

Cougar H4×4, базова версія сімейства автомобілів Cougar, вирізняється здатністю перевозити солдатів у зоні бойових дій, особливо в умовах високої небезпеки мінно-саморобних вибухових пристроїв. Окрім транспортування військ, ці транспортні засоби виконують інші важливі функції на полі бою, такі як знешкодження вибухових боєприпасів (EOD), транспортування артилерії, командна та матеріально-технічна підтримка, а також місії з медичної евакуації (CASEVAC), забезпечуючи тим самим важливу оперативну універсальність для армії.

Останні новини:  У Румунії п’ятеро людей загинули через сильну повінь

Cougar MRAP розроблені для подолання різноманітних рельєфів і суворих погодних умов. Їхня незалежна система підвіски (ISS) забезпечує підвищену мобільність по пересіченій місцевості, навіть при великому навантаженні. Вони можуть долати складні перешкоди, такі як канави або схили з ухилом до 60%. Вони також здатні долати водні перешкоди глибиною до одного метра без спеціальної підготовки.

Останні новини:  У Флориді невідомі відкрили вогонь поруч із гольф-клубом, у якому грав Трамп

Cougar MRAP оснащений двигуном потужністю 330 кінських сил, важить 19,5 тонн і розвиває максимальну швидкість 89 км/год. Транспортний засіб може перевозити корисне навантаження 2,3 тонни і має запас ходу 675 кілометрів. Завдяки кліренсу 0,38 метра, довжині 6,35 метра, ширині 2,72 метра та висоті 3,02 метра ці автомобілі пропонують ідеальне поєднання захисту та продуктивності.

Останні новини:  Кіпр позбавив Коломойського свого громадянства


wheel-news.com






1111529