Більш потужний та з новою батареєю: в Україні починаються продажі оновленого електричного кросовера Peugeot E-2008

16.09.2024   11:00    623

Електричний кросовер Peugeot E-2008 помітно оновився ззовні та став ще кращим всередині, та найближчим часом приїде в Україну. Завдяки збільшенню акумулятора та потужності електромотору, відтепер авто може запропонувати більший пробіг, при цьому пропонуючи ще більше потужності та, відповідно, ще більше задоволення від керування.

Завдяки оновленій передній частині з характерними потрійними LED-лініями «пазурі лева» та новому логотипу бренду, новий Peugeot максимально швидко ідентифікується навіть в темний час доби і демонструє впізнаваний ДНК бренду.

Останні новини:  Volkswagen пояснив, навіщо позбавив кросовер Taos “робота” DSG

Широка решітка радіатора та подвійні сіро-сріблясті елементи переднього бамперу підкреслюють сучасний дизайн електромобіля. А новітні колісні диски та змінені ліхтарі доповнюють образ й вигідно вирізняють новинку серед численних версій авто.

Але електричний кросовер змінився не лише ззовні, але й всередині. По-перше, він отримав збільшений акумулятор – тепер його ємність сягає 54 кВт*год проти 50 кВт*год у версії до оновлення. По-друге, також встановлено новий та більш потужний електромотор – віднині пікова потужність може сягати 156 к.с. проти 136 к.с. раніше.

Останні новини:  Як змінились ціни на вживані автомобілі в Україні: аналіз за останній рік

Завдяки цьому, Peugeot E-2008 відтепер може подолати до 406 км на одному повному заряді акумулятора. При цьому, електродвигун з крутним моментом 260 Нм забезпечує прискорення 0-100 км/год за 9 секунд. Електричний кросовер також підтримує використання зарядних станцій потужністю до 100 кВт.

Електричний кросовер доступний в комплектації GT, яка вирізняється дуже широким переліком обладнання для безпеки та комфорту. Серед численних систем та функцій, окремо варто відзначити наступне обладнання для безпеки: фронтальні та бокові подушки безпеки, бокові шторки безпеки, адаптивний круїз-контроль з функцією повної зупинки, система попередження про зіткнення та екстреного гальмування, активна система утримання в смузі руху, розпізнавання дорожніх знаків, моніторинг «сліпих зон» дзеркал.

Останні новини:  Врятує водія від штрафу: майже кожен автомобіль має легальний радар-детектор

Ціни на новинку починаються з позначки у 1 401 500 гривень.





autogeek.com.ua