Звичайна кульбаба допоможе прибрати мішки під очима: лайфхаки краси

16.09.2024   10:20    597

Темні кола під очима-проблема багатьох людей. Замаскувати їх може не кожен тональний крем, а тому щоб їх позбутися доводиться звертатися за допомогою до спеціальних засобів по догляду за шкірою під очима. Існують різні процедури, сироватки, маски та патчі, але є й народні способи, які допоможуть прибрати темні кола під очима. Зараз на вулиці на повну ростуть кульбаби, які чудово підходять для домашнього засобу проти мішків під очима.

Зазвичай мішки під очима сигналізують про певні проблеми зі здоров’ям, тому маскувати їх тональними засобами не варто, а краще проконсультуватися з лікарем.

Останні новини:  Ефективні поради допоможуть позбутися залежності від телефону

Темні кола під очима можуть виникати внаслідок: недостатньої кількості сну, надлишок цукру, слабкої фізичної активності, втома, недостатня зволоженість організму, нестача заліза в організмі, пігментація або дефіцит об’єму шкіри в нососльозній борозні.

Також причиною появи темних кіл під очима можуть бути надмірне вживання рідини, куріння, зловживання кавою та спиртними напоями або алергія.

Останні новини:  У житті чотирьох знаків починається нова ера: кому пощастить

Як прибрати мішки під очима за допомогою кульбаби

  1. Зберіть 10 квіток кульбаби, ретельно їх промийте;
  2. Покладіть квіти в чашку та залийте гарячою водою;
  3. Залишіть їх наполягати 5 хвилин. Дочекайтеся коли відвар стане теплим;
  4. Просочіть ватяний диск в рідині і покладіть домашні патчі на очі;
  5. Тримайте їх 15-20 хвилин.

Інші народні методи боротьби з мішками під очима

  • Холодна вода.  Щоб усунути набряклість, загорніть кубик льоду в тканину і прикладіть на 1-2 хв.
  • Холодна ложка. Декілька ложок потрібно покласти на 10 хв у холодильник, а потім прикладати до очей, поки метал не нагріється. Завдяки цьому методу розслаблюються кровоносні судини та підтягується шкіра.
  • Чорний та зелений чай у пакетиках. Заваріть будь-який чай без домішок та ароматизаторів, а потім покладіть пакетики у морозильну камеру. Як охолонуть, прикладайте до очей на 10-15 хв.
  • Алое вера. Містить антиоксиданти та вітамін Е, тому сік рослини здатний швидко зменшити набряклість та покращити циркуляцію крові під очима.
Останні новини:  Дві хитрощі допоможуть швидко повернути м’якість простирадлам