Як виглядає будинок багатодітного футболіста Андрія Пятова

Сьогодні,   07:00    196

Багаторічний воротар донецького «Шахтаря» Андрій Пятов за довгу футбольну кар’єру, звісно, заробив чимало грошей. Отже, може собі дозволити мати будинок власної мрії.

Попри те, що є дружиною знаменитого футболіста, Юлія Пятова вдома без діла не сидить. Постійно щось мудрує, чистить, готує. Адже родина велика – четверо дітей – і всьому треба дати раду.

У своєму Інстаграм-акаунті дружина Андрія Пятова викладає чимало відео з їхнього будинку. Отже, можемо отримати уявлення, як у них усе облаштовано в одноповерховому будинку.

Останні новини:  Даша Астаф'єва та інші зірки показали своїх домашніх тварин

Найперше, в оздобленні зовні та зсередини чимало дерева. Присутні й інші натуральні матеріали. Довкола все потопає в зелені, тож жити тут – одне задоволення. Вздовж всієї довжини будинку розташована доволі широка тераса.

Вона теж дерев’яна й увита рослинами, що в’ються. А ще тут багато дерев’яних горщиків із квітучими рослинами. Є і куточок для відпочинку з матрацом та чималою купою подушок, і підвісне крісло-гамак.

Останні новини:  Дженніфер Лопес боїться, що може бути втягнута у розслідування в справі Пі Дідді

Є чан, щоб приймати гарячі ванни. А неподалік – будиночок на дереві, де грається малеча. Усе це Юлія доглядає власноруч.

Вікна панорамні, що розпочинаються від підлоги, двері скляні, тож до оселі проникає чимало сонячних променів. У передпокої розташовані великі шафи-купе з дзеркальними дверцятами й ціла колекція біжутерії, що прикрашає стіну.

У вітальні стіни й стеля оздоблені вагонкою. Є камін та великий м’який куточок для відпочинку. Кухня сучасна зі всією необхідною технікою. Дружина футболіста доволі вправно готує тут різні наїдки, а рецепти викладає у себе в Інсті.

Останні новини:  Надя Дорофєєва пожалілася на проблеми зі здоров’ям і розповіла про лікування

В інтер’єрі залучені лише натуральні килимки та аксесуари. Деякі з них Пятова плете сама. Майстриня на всі руки. Як таку можна не кохати?! От і живуть у мирі й злагоді багато років поспіль.





odnaminyta.com