Даша Астаф'єва та інші зірки показали своїх домашніх тварин

Сьогодні,   13:30    162
Деякі українські знаменитості настільки люблять домашніх тварин, що ставляться до них, як до власних дітей. Ектор, Даша Астаф’єва, Тіна Кароль – всі вони дарують безмежну любов хвостатим улюбленцям.

Для багатьох людей домашні тварини стають важливою частиною їхнього життя. Зірки не виключення. Так, багато українських селебріті ставляться до домашніх улюбленців, як до власних дітей: приділяють їм багато часу, купують найкращу їжу, возять до лікарів та навіть купують їм одяг.

Останні новини:  Співачка Kola запустила оригінальний челендж у соцмережах

Ектор Хіменес-Браво

Суддя “МастерШеф” та ресторатор Ектор Хіменес-Браво у своєму Інстаграм-блозі регулярно показує своїх песиків Лупіту та Клопіка. Собачки породи бельгійський та брюссельський грифон.

Ектор Хіменес-Браво показав своїх песиків

Прихильники помітили, що Ектор ставиться до тваринок дійсно, як до власних дітей. Він не лише з ними грається постійно, а й одягає їх у спеціальних одяг для собак, возить до грумерів на стрижку.




Не так давно собачка Ектора Лупіта стала мамою. Кулінар показував, як він регулярно возив майбутню матусю до лікаря, де їй робили УЗД, а після народження цуциків Ектор доглядав за Лупітою та новонародженими песиками.

Останні новини:  Анна Саліванчук поділилася новим фотосетом

Даша Астаф’єва

39-річна Даша Астаф’єва має вдома цілий звіринець. Співачка на разі не має дітей, тому всю свою любов дарує домашнім улюбленцям. Так, у Даші довгий час було два песика породи шиба-іну Чічіко і Луна. В цьому році песик Чічіко помер через халатність ветеринарів. Даша дуже важко переживала втрату улюбленця і довго не могла оговтатися.

Останні новини:  Настя Каменських закликала не ідеалізувати себе та поділилася ефективними афірмаціями

Даша Астаф'єва у своєму Інстаграм-блозі показала світлини зі своєю домашньою улюбленицею

Астаф'єва показала своїх домашніх тварин
Астаф’єва показала своїх домашніх тварин

Крім того, у співачки є і котиків: кішку Сімбу та кота Йосика. Астаф’єва регулярно показує своїх улюбленців і Інстаграм-блозі і не приховує, що любить їх, як власних дітей.

Тіна Кароль

Тіна Кароль показала свою кішку
Тіна Кароль показала свою кішку

Тіна Кароль хоч і має 15-річного сина Веніаміна, та він з 7 років живе у Лондоні. Саме тому всю свою любов співачка дарує кішечці. Кішка з’явилася у співачки у 2022 році, тоді Тіна вирішила дати хвостатій “бойове” ім’я Джавеліна.