Компанія Renault випустить новий недорогий пікап із брутальним дизайном

Сьогодні,   19:00    278
Компанія Renault випустить новий недорогий пікап із брутальним дизайном

Новий автомобіль, як очікується, складе конкуренцію Fiat Toro і Chevrolet Montana. Для розробки нової моделі бренд інвестував близько 350 мільйонів доларів у власне підприємство, розташоване в аргентинському місті Кордова. Очікується, що машину виконають у стилі недавнього концепту Renault Niagara. При цьому ім’я майбутнього автомобіля компанія поки що не розкриває.

Останні новини:  Honda анонсувала Accord 2025: популярний бізнес-седан стане розумнішим

В основі нового пікапа лежатиме модульна архітектура, яку використовує компактний кросовер Renault Kardian, розроблений для бразильського ринку.

Компанія Renault випустить новий недорогий пікап із брутальним дизайном
Концепт Renault Niagara
Renault

По суті, платформа являє собою модифікований варіант CMF-B. Автомобілі, побудовані на цій архітектурі, можуть використовувати різні варіанти ДВЗ або гібридні силові установки. Також передбачена система повного приводу.

У Renault не розкривають точні терміни початку виробництва нового пікапа. Очікується, що автомобіль стане на конвеєр у найближчі кілька років. Машини аргентинської збірки продаватимуть і на інших латиноамериканських ринках. Конкурентами Renault Kardian стануть Fiat Toro і Chevrolet Montana.

Останні новини:  Mazda вивела на тести електричного наступника культовій Mazda 6


nnews.com.ua