Mazda вивела на тести електричного наступника культовій Mazda 6

Сьогодні,   10:31    176

Mazda вивела на тести електричного наступника культовій Mazda 6 (Фото)

Mazda вивела на тести електричного наступника культовій Mazda 6 (Фото)

Mazda готує новий електричний седан EZ-6, який стане наступником легендарної Mazda 6. Очікується, що модель вийде на ринок ближче до 2026 року і зможе проїжджати до 600 км на одному заряді. Прототип вже проходить випробування, а перші шпигунські фото демонструють збереження фірмового стилю KODO та впровадження нових дизайнерських елементів, таких як закрита решітка радіатора і спортивний спойлер.

Останні новини:  До уваги водіїв: скільки світлофорів працюватимуть у Києві під час блекаутів

Mazda EZ-6 спирається на дизайн концепт-кара, представленого минулої весни в Китаї. Автомобіль має стильний низький дах та приховані дверні ручки. Задні ліхтарі з’єднані світлодіодною смужкою, а загальний вигляд натякає на практичний кузов, хоча поки не зрозуміло, чи це буде п’ятидверний седан.

Фото: motor.es
Фото: motor.es

Нова Mazda буде конкурувати з Tesla Model 3, BMW i4 та Polestar 2. Очікується, що EZ-6 запропонують у версіях з одним або двома електродвигунами. Також розглядається можливість випуску варіанту з бензиновим генератором для збільшення запасу ходу на ринку Китаю, проте ця версія, ймовірно, не буде доступною в Європі.




Електрокар отримає акумулятор, який забезпечуватиме до 600 км пробігу на одному заряді, а також матиме функцію швидкої зарядки. Mazda планує продавати EZ-6 не лише на європейському ринку, а й у США.

Останні новини:  В Україні помітили нову «п’ятірку» BMW за 6 мільйонів


nnews.com.ua